Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa un Pla de millora contnua del Termet amb noves actuacions en una desena...
jueves, 13 de julio de 2017

Vila-real impulsa un Pla de millora contnua del Termet amb noves actuacions en una desena d'rees per a potenciar, modernitzar i obrir l'emblemtic espai a la ciutadania

L'Ajuntament de Vila-real impulsar un Pla de millora contnua del Termet amb noves actuacions que es desenvoluparan en 10 blocs diferents per a donar una cobertura integral a totes les necessitats del paratge, amb l'objectiu de seguir contribuint a la seva evoluci, modernitzaci i potenciaci turstica "perqu sempre estiga en les millors condicions per als vens, que sn els seus veritables propietaris".

L'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat pels regidors de Termet, Rosario Royo, i Serveis Pblics, Francisco Valverde, ha presentat el projecte, que s'executar de manera progressiva en els prxims temps i que pretn ser la continuaci del Pla de recuperaci posat en marxa el 2011 i que en aquests ltims anys ha invertit ms de tres milions d'euros en accions de recuperaci.

Tant Royo com Valverde, principals encarregats de les rees que han intervingut en aquestes millores, destaquen la restauraci de les pintures de la coveta; la inauguraci de la nova piscina del Termet; la creaci del circuit de running i el tnel d'accs a la pineda; la installaci d'una zona d'aparells de gimnstica; la posada en marxa del carril bici, o la creaci de la platja del Millars, que se sumen a l'obertura del restaurant El Mol com a nou Centre de Congressos i a mltiples intervencions urgents en edificis com la sala de les Cavallerisses, el Mol, la capella i el Museu Etnolgic, els jocs infantils i els bancs i taules a la zona de la pineda o la fibra ptica.

En primer lloc, est previst millorar les installacions esportives, entre elles el circuit de running, amb un innovador material ms resistent i ergonmic per a corredors i la resta de persones que fan s del cam, que s'espera que es faa a finals d'any o inicis del 2018, punt en el qual es troba tamb prevista la installaci d'un nou gimns a l'aire lliure, per a donar resposta a l'alta demanda.

Tamb es preveu la realitzaci d'actuacions de minimitzaci de l'impacte de vehicles a motor amb l'habilitaci d'un nou aparcament en un solar enfront del restaurant El Termet, grcies a l'acord assolit amb els propietaris, una alternativa que "ofereix moltes possibilitats tamb a l'hora de realitzar esdeveniments". Tamb, en la mateixa lnia, s'incrementa i millora la senyalitzaci i la seguretat del carril bici, amb nous pilons homologats ms resistents i que ofereixen major visibilitat nocturna.

El pla preveu la millora de les installacions del Centre de Congressos el Mol per organitzar jornades i altres tipus d'activitats i tamb compta amb un estudi de reordenaci dels usos del Museu Etnolgic i la millora de l'Alberg Municipal, que "ser a mig termini i que comptar amb un debat amb els ens i sectors implicats ".

Els punts 5 i 6 se centren en la millora i ampliaci d'espais d'oci infantil -en la pineda i tamb al passeig de Botnic Calduch- i en la construcci de ms taules i espais de pcnic i la millora de la illuminaci, "sempre respectant la flora i fauna que conviu a l'espai natural". En aquest sentit, tamb es preveu millorar la seguretat al pont del Millars, en collaboraci amb l'Ajuntament d'Almassora, on s'installar aquest tipus d'illuminaci sostenible i s'ampliar l'espai per a vianants i bicicletes.

Els punts 8 i 9 del pla compten amb actuacions de millora i potenciaci del paratge des del punt de vista turstic, en coordinaci amb el Consorci del Millars, tant a la zona del riu com en altres punts del Termet, per als quals tamb s'han iniciat gestions amb l'Agncia Valenciana de Turisme que prximament es definiran.

Finalment, l'alcalde destaca el refor amb personal de neteja i manteniment, especialment en moments de major s (com la temporada estival o de Pasqua) i tamb la creaci de la nova plaa de l'ermit, ja en marxa.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43085&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software