Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Policia Local de l'rea metropolitana de Castell conclou la seua primera campanya conjunta...
domingo, 16 de julio de 2017

La Policia Local de l'rea metropolitana de Castell, formada pels cossos municipals de Vila-real, Castell, Benicssim, Borriana, Almassora, Borriol i Orpesa, acaba de concloure la primera campanya conjunta que entre els dies 22 i 28 de juny ha desenvolupat en aquests municipis controls preventius del consum d'alcohol i drogues al volant.

En total han sigut 1.402 els controls realitzats -1.091 a homes i 311 a dones, amb una edat mitjana de 40 anys-, en els quals s'han detectat 70 infraccions. Els agents desplegats en aquests municipis han notificat 45 administratives per consum d'alcohol i 11 en l'mbit penal pel mateix motiu. Aix mateix, s'han detectat tres infraccions penals per negar-se a sotmetre's a les proves i 11 de carcter administratiu per drogues (sis de cocana i cinc de cnnabis).

La campanya de prevenci del consum d'alcohol i drogues s la primera de moltes que, sota el paraigua de l'Agncia de Seguretat i Emergncies, permetran optimitzar recursos i millorar el servei a la ciutadania. L'elecci d'aquesta campanya per a iniciar l'activitat de la Policia Local de l'rea metropolitana de Castell respon a la constataci que l'augment dels controls preventius afavoreix el canvi de comportament en la ciutadania i redueix el percentatge de positius en els controls.

No obstant a, el consum d'alcohol i drogues segueix sent el segon factor de risc al volant, per darrere tan sols de la velocitat de conducci. Sota aquesta premissa, les set policies locals han intensificat els controls en les respectives xarxes viries, particularment en els punts de major sinistralitat en diversos horaris.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43093&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software