Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La quarta edici del festival Plectre a la Fresca programa tres concerts amb orquestres de...
lunes, 17 de julio de 2017

La quarta edici del festival Plectre a la Fresca programa tres concerts amb orquestres de Vila-real, Madrid i Alacant

El festival Plectre a la Fresca, organitzat per l'Orquestra de Pols i Pua Francesc Trrega de Vila-real, celebra aquest cap de setmana la seua quarta edici amb tres concerts que faran vibrar als afeccionats a la millor msica de plectre.

El regidor de Cultura, Eduardo Prez, i el president de l'entitat, Juan Carlos Torres, han presentat una nova edici de l'esdeveniment, que comptar amb l'Orquesta Maestro Bernardo Martnez, de Madrid, i l'Orquestra Batiste Mut, del Campello, Alacant.

"Dues agrupacions convidades que actuaran el dissabte i diumenge i a les quals precedir, com s habitual l'amfitriona, que oferir un concert el divendres, a les 22.00 hores, a la plaa Major", explica Prez, qui destaca que aquest festival s l'nic esdeveniment de la programaci estival que no es trasllada al Termet.

"Es tracta d'una cita molt important que requereix d'una acstica especial i d'un espai concorde", indica l'edil, "a ms, tamb s un acte molt interessant per als qui es queden en la ciutat aquests dies, ja que gaudiran de msica molt original".

En aquest sentit, Torres apunta que l'orquestra que dirigeix ser l'nica que actue en l'exterior per a obrir el festival. En canvi, el dissabte, a les 19.00 hores, l'orquestra madrilenya actuar a la sala d'actes de la Fundaci Caixa Rural i el diumenge, per a clausurar l'esdeveniment, ho far la rondalla alacantina, a les 12.00 hores en Els XIII.

"Tots dos concerts es realitzen a l'interior d'aquests dos edificis, ja que es requereix d'un entorn molt especfic per a la interpretaci de peces que no deixaran indiferents", argumenta Torres, qui assenyala que "sn bandes amb estils molt diferents, ja que cada any intentem sorprendre al pblic".

Els assistents podran gaudir de peces de rock de grans artistes internacionals com Queen o Guns N' Roses el dissabte o peces recuperades del patrimoni musical del sud de la Comunitat Valenciana el diumenge, sense oblidar l'ampli repertori que oferir l'orquestra amfitriona, que interpretar peces d'autors locals des de Francesc Trrega fins a Alfredo Sanz, passant per Rafael Beltrn, entre altres. "Esperem que els vens de la ciutat i de municipis vens s'animen a venir i gaudir del festival que hem preparat", afirma Torres.

El regidor de Cultura, a ms de cridar a la participaci, recorda que l'Orquestra de Pols i Pua "s la responsable de nombroses cites musicals en la ciutat, sempre vetlant per la promoci del nom de l'illustre compositor vila-realenc all on van i treballant per recuperar esdeveniments com el certamen de guitarra per a joves, sense oblidar que compten amb una potent pedrera que els assegura el present i el futur".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43111&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software