Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real oferir cursos exprs als vens per a aprendre a utilitzar i traure tot el rendiment a...
martes, 18 de julio de 2017

L'Ajuntament de Vila-real oferir cursos exprs perqu empreses i vens en general aprenguen a utilitzar i traure partit de la seu electrnica, una innovadora plataforma que acaba d'estrenar una versi ms visual, amb nous continguts i des d'on ja es poden realitzar la prctica totalitat dels serveis que s'ofereixen tamb de manera presencial a l'ajuntament.

La regidora de Noves Tecnologies, Mnica Maas, ha explicat que l'objectiu s "facilitar als ciutadans qualsevol gesti sense necessitat d'eixir de casa i a qualsevol hora del dia". Per a, assegura que, desprs de l'estiu, amb total probabilitat a partir del mes de setembre, la sala d'ordinadors de la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) acollir els tallers, oberts a tots els pblics, per a aprendre a usar aquesta eina.

"La seu electrnica obri un ampli ventall de possibilitats als ciutadans, ja que compta amb 350 expedients, la qual cosa suposa equiparar al mateix nivell qualsevol gesti, b siga en persona o virtual", explica Maas, per la qual cosa "creiem que se li pot traure molt de partit i facilitar la vida de moltes persones, que podran realitzar des del pagament de rebuts, fins a gestions del padr o inscripcions a cursos, passant per la presentaci de sollicituds i la consulta en temps real de l'estat dels expedients, notificacions electrniques i el registre d'entrada i eixida, entre d'altres".

Per a accedir a tots els serveis, noms s'ha d'estar en possessi del certificat digital, que es pot aconseguir a la planta baixa de l'ajuntament. "Una vegada es disposa de la clau corresponent, es poden realitzar tots els trmits que es desitge sense eixir de casa", indica l'edila, qui assenyala que els cursos "no superaran les tres o quatre hores de durada, ja que oferiran la informaci bsica d'una manera simplificada i amena".

Aix mateix, apunta que l'rea que dirigeix tamb contempla la realitzaci de xicotets seminaris destinats a ensenyar el funcionament de l'aplicaci mbil municipal. "Sabem que encara hi ha persones que tenen problemes amb el maneig del telfon mbil i de les aplicacions i volem que vegen l'App com un recurs fcil d'utilitzar i que tamb els pot ajudar en moltes gestions del dia a dia, amb un sol clic i sense haver de desplaar-se a cap lloc, des de la palma de la seua m", expressa.

Cal recordar que la seu electrnica, disponible a travs de l'enlla https://seuelectronica.vila-real.es, ha sigut renovada recentment per a facilitar qualsevol gesti als usuaris, mitjanant una nova imatge i organitzaci dels continguts i serveis, que ara s'ofereixen d'una manera ms intutiva, senzilla, eficient i fcil d'usar tant per a ciutadans com per a empreses. Maas, que anima als vens a comenar a utilitzar aquesta plataforma, recorda que aquesta eina tamb ha perms augmentar la transparncia a nivell municipal, ja que els ciutadans poden trobar tot tipus d'informaci de carcter pblic, com el tauler d'anuncis i el perfil del contractant, normativa municipal, informaci sobre la corporaci i informaci addicional sobre transparncia til per als usuaris.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43125&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software