Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'11 macrosopar de vens posa a la venda 2.500 tiquets per a les festes en honor a la Mare de...
mircoles, 19 de julio de 2017

L'11 macrosopar de vens posa a la venda 2.500 tiquets per a les festes en honor a la Mare de Du de Grcia

El macrosopar de vens que la Regidoria de Participaci Ciutadana promou, juntament amb la Junta de Festes i les associacions de vens, durant els festejos patronals celebrar la seua onzena edici a les festes de la Mare de Du de Grcia, consolidada com una de les cites ms multitudinries del calendari festiu i amb canvis que facilitaran l'organitzaci i logstica de l'esdeveniment.

En aquesta nova edici, el macrosopar torna a confiar en la ubicaci de l'avinguda de la Mur, on es va celebrar per primera vegada fa dos anys i on cada edici es reuneixen al voltant de les 2.000 persones, xifra que s'espera revalidar novament el proper 6 de setembre, amb la posada a la venda de 2.500 tiquets que es podran retirar a partir de dem, 21 de juliol, i fins al proper 31 d'agost a les associacions de vens de tota la ciutat i a la Casa de la Festa.

En aquesta seu s'han reunit la responsable de Participaci Ciutadana, Gemma Gil; l'edil de Festes, Javier Serralvo, i el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, per a presentar el cartell de l'esdeveniment als representants de les associacions de vens i lliurar-los els talonaris perqu comence la venda de tiquets.

Unes entrades que aquest any inclouen una novetat, ja que aniran numerades. "L'objectiu s facilitar la ubicaci dels comensals, ja que les cadires estaran numerades i ser tan fcil com arribar i asseure's en el lloc que marque el seu tiquet", explica Gil, qui destaca que "no noms es facilita aquesta tasca als assistents, sin tamb a l'organitzaci, ja que parlem d'un esdeveniment multitudinari que no s fcil de preparar a nivell logstic".

Els interessats a participar d'aquesta festa, que donar comenament a les 21.00 hores, poden adquirir els tiquets pel preu simblic d'un euro, que dna dret a taula i cadira, porrat i beguda, a ms de l'actuaci d'una orquestra local que amenitzar la vetllada, en aquest cas l'orquestra Tranze, i a una rifa que se celebrar durant el ball.

"L'avinguda de la Mur s un espai ja consolidat i cada any atreu ms vens que, siguen de penya o no, gaudeixen d'aquesta trobada de germanor amb altres ciutadans", explica Gil, qui destaca que el recinte, "a ms d'agradar als assistents, permet seguir creixent, ja que s un esdeveniment obert a tothom".

Aix mateix, l'edila agraeix la tasca de la Junta de Festes i de les associacions de vens, que "organitzen l'esdeveniment d'una manera participativa i transversal" i recalca que "serveix per reforar el teixit associatiu, convivint, coneixent-se i visualitzant-se davant la resta dels ciutadans, de manera que es facilita la integraci dels vens que desitgin adherir-se a alguna de les associacions, que aprofiten la venda de tiquets per donar-se a conixer".

D'altra banda, l'edila retiera que, "al marge d'aquest important factor, el macrosopar de vens tamb ens ajuda a generar economia a la ciutat, un exemple clar d'aix s la contractaci, cada any, d'una orquestra diferent de Vila-real", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43141&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software