Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El departament d'Atenci a la Ciutadania, Proximitat i Consum de Vila-real atn 38.513 persones...
mircoles, 19 de julio de 2017

El departament d'Atenci a la Ciutadania, Proximitat i Consum de Vila-real atn 38.513 persones en 2016

El departament d'Atenci a la Ciutadania, Proximitat i Consum, que aglutina les rees d'Atenci i Trmits, l'Oficina Municipal d'Informaci al Consumidor (OMIC) i Proximitat, ha ats durant tot el 2016 a 38.513 persones.

El regidor de Proximitat, Diego Vila, ha fet balan del servei, qualificant com a "essencial" la funci que aquest departament realitza. "Els tcnics de l'rea s'encarreguen d'oferir una atenci personalitzada sobre diferents matries com a trmits i procediments administratius, expedients d'activitats, padr municipal, taxes i impostos i registre", explica i afegeix que "el seu treball ajuda a alliberar diferents departaments municipals i ajuda a agilitar tot tipus de trmits com a canvis de domicili, empadronaments o autoliquidacions".

Entre gener i juliol d'aquest any, el departament ha ats ja 24.865 persones, "2.691 ms que en el mateix perode del 2016", assenyala Vila, qui destaca que els serveis ms demandats sn el de registre, amb 12.882 sollicituds en 2017; el de padr, amb 7.665, i el d'informaci general, amb 1.290 fins al moment.

D'altra banda, l'edil recorda l'engegada del servei d'atenci amb cita prvia, que aquest any han utilitzat 106 vens. "s un gran avan, ja que facilita les gestions i evita haver d'esperar i fer cues per ser atesos", indica Vila, "ja que es pot demanar des de l'apartat del web municipal citaprevia.vila-real.es, a travs d'un formulari, i tamb mitjanant l'App municipal, on es pot seleccionar el dia i l'hora a la qual es desitja ser ats i fins i tot es poden afegir comentaris".

Un avan que se suma a la recent millora de la seu electrnica, impulsada grcies a la collaboraci amb Noves Tecnologies, que permet eliminar trmits innecessaris, agilitar terminis i facilitar l'accs per a la tramitaci de sollicituds de manera telemtica, tot i que "el servei d'atenci presencial segueix totalment vigent".

Finalment, el responsable de Proximitat anuncia que des de les regidories de Contractaci i Territori s'est treballant ja en la plica per a la reforma de la planta baixa del Gran Casino, amb l'objectiu de traslladar les dependncies d'Atenci i Trmits, "de manera que seguim millorant l'atenci i el servei a la ciutadania", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43139&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software