Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Universitat de Valncia tria la Regidoria de Participaci com a model d'estudi i aplicaci de...
domingo, 23 de julio de 2017

La Universitat de Valncia tria la Regidoria de Participaci com a model d'estudi i aplicaci de processos participatius

El departament de Sociologia i Antropologia Social i Ctedra de Participaci de la Universitat de Valncia (UV) han triat la Regidoria de Participaci Ciutadana de Vila-real com a model d'estudi i aplicaci dels processos de participaci.

La regidora de l'rea, Gemma Gil, explica que "l'UV est duent a terme una recerca qualitativa amb l'objectiu d'arreplegar el procs d'implantaci de poltiques de participaci desplegades pels ajuntaments del nostre territori i Vila-real apareix com un dels referents a seguir, ja que s una de les ciutats amb major implantaci de poltiques i mecanismes de participaci".

Gil s'ha reunit amb responsables de l'UV encarregats de la recerca, als qui ha facilitat informaci sobre les diferents eines que maneja la Regidoria, com sn el Consell de Participaci Ciutadana, els Pressupostos Participatius o el Consell de Xiquets i Xiquetes. "Sn tres dels temes que ms interessants resulten per a la universitat", indica Gil, qui ha explicat als tcnics com ha sigut el procs d'implantaci d'aquestes poltiques i la seua evoluci al llarg del temps.

"Vila-real s un dels municipis de tota la Comunitat Valenciana amb major implantaci efectiva d'aquest tipus de mesures, de les quals han pres nota nombrosos municipis de tot el territori, que ara tamb les comencen a aplicar", apunta l'edila, al mateix temps que destaca que "portem sis anys impulsant noves propostes i iniciatives per a seguir millorant el contacte amb els vens, escoltant les seues necessitats i promovent la seua participaci en la presa de decisions d'aspectes crucials per a la ciutat i aix ho anem a seguir fent per a mantenir aquest lideratge", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43149&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software