Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El paratge del Termet acull el III Triatl Sprint SME Vila-real
domingo, 23 de julio de 2017

El paratge del Millars acull el proper diumenge 30 de juliol el III Triatl Sprint SME Vila-real. Una prova que comenar a les 9.00 hores i que combina tres modalitats esportives: nataci, ciclisme i running.

Els participants, que poden inscriure's fins al 25 de juliol al web http://sprinttriathlon.infinitri.es/inscripciones, comenaran amb una prova de nataci de 750 metres en el pantanet al costat del pont medieval del segle XIII. Tot seguit, hauran d'enfrontar-se a una carrera ciclista de 20 quilmetres per un circuit urb que discorrer per la zona del Madrigal i l'entorn del Termet, eixint des del carrer de la Encarnaci fins a la rotonda del cam de l'Ermita, on es realitzaran quatre voltes de 4,2 quilmetres fins a arribar al prquing del Termet. Finalment, els espera un segment de 5 quilmetres de carrera a peu pel nou circuit de running del Termet, completant-se dues voltes de 2,5 quilmetres. El prquing de l'ermita de la Mare de Du de Grcia ser el punt de recepci i recollida de dorsals i tamb l'enclavament on es far el lliurament de trofeus.

La regidora d'Esports, Silvia Gmez, anima als esportistes de la provncia i d'altres punts a inscriure's, ja que "es tracta d'una experincia de natura, esport i diversi que, una vegada ms, posa en valor el nostre paratge ms preuat".

La prova es limita a un mxim de 400 esportistes i s'ofereixen bonificacions per als participants locals. Ms informaci en la web www.infinitri.es.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43151&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software