Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real assisteix a la jornada de treball de municipis de ms de 50.000 habitants per a...
domingo, 23 de julio de 2017

Vila-real assisteix a la jornada de treball de municipis de ms de 50.000 habitants per a impulsar la Participaci Ciutadana

La regidora de Participaci Ciutadana de Vila-real, Gemma Gil, ha participat en la jornada de treball de la Xarxa > 50.000, dirigida a municipis de ms de 50.000 habitants, convocada per la Direcci general de Transparncia i Participaci de la Generalitat Valenciana.

La sessi, que s'ha celebrat a l'ajuntament d'Alacant, ha servit per a tractar qestions com el nivell de transparncia dels portals dels municipis de la Comunitat Valenciana i per a mostrar els primers resultats de la consulta prvia a l'avantprojecte de llei de participaci ciutadana i foment de l'associacionisme.

"El foment i suport a l'associacionisme s un dels temes ms prioritaris per al sector, que tamb requereix major participaci en la presa de decisions en els consistoris i en la prpia Generalitat", explica Gil, qui destaca que "Vila-real s un referent en aquest aspecte i amb la implantaci de noves mesures conjuntes per a tota l'autonomia podr reforar aquest lideratge".

No obstant a, la trobada tamb ha servit per a posar de manifest la importncia de l'educaci per a la participaci, mbit en el qual "nostra ciutat est molt avanada, ja que comptem amb un Consell de Xiquets i Xiquetes pioner, del que la Generalitat ha pres nota, desprs de visitar la nostra ciutat recentment", apunta.

A ms del refor al teixit associatiu, la cita ha plantejat la realitzaci de cursos formatius per a les associacions en matria d'administraci electrnica, entre altres temes, com la revisi de l'ordre de bases de subvencions o la constituci del Consell de Participaci de la Comunitat Valenciana.

"La nostra ciutat t molt a aportar a travs de la seua experincia i tamb molt que aprendre i aplicar per a seguir sent un referent en matria de Participaci Ciutadana", conclou Gil.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43155&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software