Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real demana ampliar la bonificaci per cada fill nascut o adoptat per a facilitar el dret a...
domingo, 23 de julio de 2017

Vila-real demana ampliar la bonificaci per cada fill nascut o adoptat per a facilitar el dret a la pensi de jubilaci

L'Ajuntament de Vila-real porta al Ple ordinari de juliol una declaraci institucional consensuada amb tots els grups poltics per la qual insta al Govern central al fet que reconega a tots els homes i dones l'ampliaci de la bonificaci per cada fill nascut o adoptat per a facilitar el dret a la pensi de jubilaci.

El text recorda que la Constituci Espanyola garanteix l'assistncia i prestacions socials a tota la ciutadania "i no noms a treballadors o treballadores, la qual cosa obri les portes a les prestacions no contributives de la Seguretat Social, que tamb es fixen ordinriament en els supsits de maternitat".

En aquest sentit, es recorda tots els avanos que s'han produt en els ltims temps per a reduir diferncies, sobretot laborals, entre homes i dones, tot que la declaraci institucional destaca que "a l'hora de jubilar-se la dona, en haver ocupat la gran majoria llocs en el sector serveis, la bretxa salarial en les jubilacions pot arribar al 40%".

No obstant a, el principal problema que destaca el text consensuat per tots els partits poltics s el fet que moltes dones que han treballat des de la seua joventut en ocupacions temporals i magatzems i que van haver de deixar el treball per a atendre als seus fills o ascendents, en arribar als 65 anys no comptaven amb el temps suficient de cotitzaci.

Per a, es posa de manifest l'existncia del Reial decret 1716/2012, que contempla la concessi d'una bonificaci que el 2019 est previst que arribe als 270 dies per cada fill (nascut o adoptat) perqu en alguns casos es puga arribar al dret de prestaci per jubilaci, "encara que no en totes les situacions".

Per aquest motiu, la corporaci municipal posa de manifest que "la famlia s el pilar bsic de la societat" i destaca que "actualment la famlia t unes caracterstiques molt heterognies que estan contnuament adaptant-se a les noves situacions, on el paper de cuidadora ja no s exclusiu de la dona, per tant, haurem de reivindicar aquesta tasca de cuidadora o cuidador, com un treball essencial dins de qualsevol tipus de nucli familiar" i reivindica la maternitat "com un valor social i una responsabilitat compartida que cal potenciar per a construir una societat ms justa i equitativa".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43173&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software