Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La innovadora plataforma de venda digital Vilatenda arranca amb mig centenar de comeros per a...
lunes, 24 de julio de 2017

La innovadora plataforma de venda digital Vilatenda arranca amb mig centenar de comeros per a impulsar en exclusiva els valors de la proximitat i la solidaritat en un 'marketplace'

Ms de mig centenar de comeros de Vila-real oferiran els seus productes en la innovadora plataforma de venda digital Vilatenda, que est previst que comence a funcionar de manera oficial a mitjan mes de setembre.

Aix ho han anunciat el regidor d'Economia de l'Ajuntament, Xavier Ochando, i el president de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, entitat impulsora del centre de negocis Efecte Vila-real, Enric Portals, que han destacat els valors que aquest marketplace virtual impulsar en exclusiva i que li distingir de la resta de plataformes de venda online, com sn la proximitat del comer local i la solidaritat.

"Aquesta aliana entre l'Ajuntament i Efecte Vila-real serveix, una vegada ms, per a engegar una mesura pionera, que ajudar al fet que els comeros tradicionals, que al llarg de la histria han demostrat com es fa el comer de qualitat i que ara es troben en una situaci d'inferioritat respecte a la competncia, puguen digitalitzar-se i donar-se a conixer a clients de qualsevol part del mn", assegura Enric Portals.

L'edil d'Economia, per la seua banda, afirma que aquesta "aliana estratgica ens uneix pel comer local, per les nostres empreses i pels seus treballadors, que ara han de fer front a la globalitzaci i adaptar-se als nous temps, reinventar-se per a seguir en el present, perqu la venda online s el present i el futur i qui no es prepare no podr lluitar en igualtat de condicions". Per a, assenyala que "arribats a aquest punt d'inflexi, havem de posar els recursos, la formaci i les eines necessries per a ajudar-los".

D'aquesta manera, en els ltims mesos s'ha treballat per a donar a conixer el projecte a tots els comeros de la ciutat. Setanta s'han interessat per adherir-se a la plataforma, encara que sn 65 els que han completat ja la formaci de 20 hores, en la qual han treballat matries com a fotografia de producte i retoc, xarxes socials orientades a la venda, mrqueting digital, llei de protecci de dades o gesti de vendes, entre d'altres. D'ells, una mica ms de 50 s'incorporaran en la primera fase, que implicar a Ucovi i al Mercat Central, tot i que tal com afirmen tant Portals com Ochando, la plataforma est oberta a noves incorporacions al llarg del temps, per la qual cosa els interessats que desitgen unir-se hauran d'entrar en http://www.vilatenda.com/ per a rebre ms informaci.

De moment, entre els comeros que se situaran en la plataforma destaquen els de moda, electrnica, regals, papereries, cosmtica i herboristeries. "Si hi ha un punt que diferencia a Vilatenda d'altres plataformes similars s l'impuls de valors com la proximitat del comer local i la solidaritat", assenyala Ochando, qui incideix que "la collaboraci amb associacions i entitats socials far que aquesta plataforma siga nica en el mn" i recorda que l'objectiu s destinar un percentatge dels beneficis que es generen a entitats implicades en causes socials, que aniran canviant peridicament.

A ms, tal com indica Enric Portals, els encarregats de la distribuci i repartiment dels paquets seran treballadors amb diversitat funcional, "complint amb la nostra filosofia de suport social i de donar oportunitats a persones amb diferents capacitats". No obstant a, a ms d'enviar-se a domicili, els productes es podran arreplegar en la prpia tenda on s'hagen adquirit o en la seu de Vilatenda, situada en la planta baixa de l'edifici en el qual est Efecte Vila-real, en l'avinguda de la Mur, n 3.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43177&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software