Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La Regidoria de Joventut ofereix 28.000 euros en ajudes a les associacions que realitzen...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Regidoria de Joventut ofereix 28.000 euros en ajudes a les associacions que realitzen...
martes, 25 de julio de 2017

El Butllet Oficial de la Provncia (BOP) va publicar ahir les bases de les subvencions que la Regidoria de Joventut de Vila-real destina a les associacions i entitats sense nim de lucre que realitzen activitats juvenils. En total ofereix 28.000 euros, que es repartiran entre les entitats que facin la sollicitud en els propers dies.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha assegurat que "aquestes ajudes estan destinades a finanar activitats i projectes que associacions o entitats sense nim de lucre que organitzen a Vila-real, sempre que es dirigisquen als ms joves". Concretament, podran sollicitar-les des d'agrupacions juvenils fins a associacions de vens, passant per ONG o, fins i tot, penyes, sempre que realitzen activitats relacionats amb la participaci juvenil, la integraci i l'associacionisme entre la joventut".

Els interessats poden presentar les seues instncies des d'avui fins al 28 d'agost. "Aquest equip de govern s demostra la seva aposta pels joves, al contrari del que va fer l'anterior govern del Partit Popular, que va rebaixar les ajudes un 20%, deixant-les en poc ms de 10.000 euros per a totes les associacions", explica l'edil, qui assenyala que "portem diversos anys incrementant les ajudes fins a prcticament triplicar-les, aconseguint que ms entitats s'unisquen a collaborar amb la Regidoria de Joventut, confeccionant una agenda autogestionada, oberta i plural", conclou..

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43185&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software