Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real invertir 17.000 euros en l'obertura del carrer de la Serra de les Santes per a...
martes, 25 de julio de 2017

La Regidoria de Territori de Vila-real invertir 17.303 euros en l'obertura i condicionament del carrer de la Serra de les Santes, situat al costat del collegi Jos Soriano, que permetr millorar la comunicaci amb la zona del Madrigal.

"Es tracta d'una operaci de microurbanisme que amb un pressupost molt baix aportar molts beneficis, especialment en aquesta part de la ciutat", explica l'edil de Territori, Emilio Obiol.

El vial, que es troba situat en un lateral del centre educatiu est parcialment tancat i l'objectiu d'aquesta actuaci s "obrir-lo al trnsit rodat, per a donar eixida cap al carrer del Puig Campana, de manera que els vehicles podrien entrar, rodar el collegi i sortir". "Amb aquesta actuaci donarem permeabilitat al PAI Madrigal i fludesa al trnsit, ja que millorarem les connexions d'aquesta zona amb la resta de la ciutat, especialment cap al sud i l'oest, perqu a travs d'aquest carrer es podria accedir directament al carrer dels Atrevits, un dels vials de circumvallaci que ms utilitzen els residents en la zona per a eixir i entrar a la ciutat", apunta Obiol.

La intervenci eliminar el desnivell existent i donar continutat al carrer, unint-la amb els vials de darrere del centre educatiu a travs d'un encreuament i servir tamb per a millorar la imatge de l'rea. "En l'actuaci est previst adequar i sanejar tot l'entorn, eliminant aix un focus de brutcia i perillositat", assenyala Obiol, qui recorda que la iniciativa afavorir amb escreix als pares i mares que cada dia acudeixen al Jos Soriano a portar i recollir els seus xiquets del collegi.

"Aquesta actuaci compleix amb la nostra filosofia d'aconseguir els mxims beneficis possibles per als vens amb inversions molt ajustades, ja que aquest equip de govern mira fins a l'ltim cntim que inverteix", indica Obiol, qui recorda que aquesta intervenci va en la lnia d'altres obres que prximament seran una realitat, com s l'asfaltat i adequaci dels carrers d'Alfons el Magnnim i Corts Valencianes que, a ms "sn una reivindicaci histrica per part dels vens, als qui donem resposta".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43183&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software