Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Biblioteca Universitria del Coneixement iniciar el curs escolar amb contacontes i tallers...
mircoles, 26 de julio de 2017

La Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) acollir una programaci especial amb contacontes i tallers d'animaci lectora per als ms menuts de la casa que donar comenament desprs de l'inici del curs lectiu en els centres educatius.

Concretament, l'activitat, organitzada per la Regidoria d'Educaci amb la collaboraci de la coordinadora d'AMPA de Vila-real, arranca el proper 4 d'octubre i tindr lloc els primers dimecres de cada mes. La regidora de l'rea, Mnica Maas, afirma que la iniciativa, que s gratuta, est dirigida a xiquets d'entre tres i 10 anys i el seu principal objectiu va ms enll de fomentar la lectura, ja que "pretn impulsar la fantasia, la imaginaci i la creativitat dels ms xicotets i inculcar valors com la integraci, la inclusi i la famlia".

L'encarregada d'oferir les sessions ser la contaclown de Vila-real Rosabel Cans Llorens, qui des de fa dues dcades es dedica al teatre infantil i la narraci oral, aix com al clown i els tallers artstics. A ms, tal com explica Maas, "donarem suport a l'activitat amb una monitora-educadora perqu puguen acudir cmodament xiquets amb necessitats especials" i assenyala que "els contacontes no estaran dirigits nicament als xiquets, sin que hi haur sessions dirigides a compartir amb pares o avis".

"Els tallers d'animaci lectora sn una fantstica eina per a donar a conixer als xiquets el mn de la literatura", indica, "en aquests tallers coneixeran els diferents tipus de llibres al seu abast d'una forma ldica i participativa, ja que l'activitat constar de la narraci d'un conte i d'activitats per a aprofundir en el seu contingut amb jocs d'expressi corporal i oral i manualitats".

Aix mateix, l'edila destaca el valor de la narraci oral en les sessions de contacontes, ja que "els contes tenen una gran importncia en el desenvolupament psicolgic dels xiquets". "El seu valor educatiu s enorme, ja que desenvolupen la fantasia, la imaginaci i la creativitat, a ms d'augmentar el vocabulari dels xiquets, ajuden a resoldre conflictes, faciliten l'estructuraci temporal i permeten desenvolupar l'escolta i l'empatia, en posar-se el xiquet en el lloc dels personatges comprenent els seus sentiments i emocions, a ms de donar a conixer altres cultures", expressa.

Per aquest motiu, anima a tots els pares i mares a apuntar els seus fills a aquestes activitats, que seran anunciades amb antelaci tant al web municipal, com a la BUC i als collegis de Vila-real. "Simplement caldr inscriure's a travs de l'enlla que s'habilitar a l'apartat d'Educaci del web www.vila-real.es, o a travs de l'App municipal, tot i que tamb es podr fer de manera presencial en la sala d'estudi de la BUC, ja que les places sn limitades a unes 30 persones", assegura.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43201&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software