Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Serveis Pblics millora la seguretat de solars i camins rurals amb un pla de xoc de neteja i...
mircoles, 02 de agosto de 2017

Serveis Pblics millora la seguretat de solars i camins rurals amb un pla de xoc de neteja i posada a punt

La Regidoria de Serveis Pblics de Vila-real acaba d'iniciar un pla de xoc de neteja i posada a punt de solars i camins rurals que servir per a millorar la seguretat i la imatge de nombrosos punts del terme municipal. El regidor de l'rea, Francisco Valverde, explica que el pla es recolza sobre tres potes: el treball del personal de l'Inem-agrari, la collaboraci d'una empresa local i la coordinaci i supervisi de l'Ajuntament. Amb quest objectiu, l'SPV ha invertit 10.000 euros per a la contractaci de la companyia local, que aporta la maquinria pesada i suport de personal, que se suma als 12 treballadors de l'Inem-agrari, tots coordinats pels tcnics dels Serveis Pblics.

"Amb aquest equip anem a passar 15 dies dedicats exclusivament a la tasca de desbrossament i neteja de solars propietat de l'Ajuntament i de cunetes de les principals vies de comunicaci i camins rurals del terme municipal, des de l'entorn de la Florida fins a la zona sud de la ciutat, passant per rees com la de Botnic Calduch, l'avinguda d'Europa o l'entorn d'Alaplana, on els solars amb brossa alta i seca suposen un important risc d'incendi", explica Valverde. El pla de xoc es completar amb un servei de neteja d'escombraries per a eliminar el fem que s'est trobant per sota la brossa.

"Sn treballs molt necessaris i la inversi dels quals s mnima, per els seus resultats sn molt efectius", assegura, al mateix temps que recorda als vens que "tot i que des de l'equip de govern estem pendents que tot el terme municipal estiga en estat de revista, si alg veu o sap d'un solar que no est en les millors condicions, no t ms que dir-ho i, sempre que siga de titularitat municipal, estarem encantats de respondre a la seua petici procedint a la neteja i condicionament de l'espai", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43249&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software