Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Benlloch trasllada el projecte de Ciutat del Futbol al president d'Argentina per a obrir noves...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch trasllada el projecte de Ciutat del Futbol al president d'Argentina per a obrir noves...
jueves, 03 de agosto de 2017

Benlloch trasllada el projecte de Ciutat del Futbol al president d'Argentina per a obrir noves oportunitats a Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha aprofitat la visita a Argentina amb el Villarreal CF i la recepci a la delegaci institucional per part del president argent, Mauricio Macri, per a estrnyer llaos amb el pas i traslladar alguns dels projectes en els quals treballa la ciutat que podrien resultar d'inters per a les relacions entre tots dos territoris, particularment en tot all referent a la marca de Ciutat del Futbol. "Quan el projecte de Ciutat del Futbol estiga ms madur, pot resultar molt interessant per a un pas de la tradici futbolstica d'Argentina, amb la possibilitat d'organitzar campus i tecnificacions; aix li ho he traslladat tant al president Macri com a l'Ambaixada espanyola en el pas", detalla Benlloch.

El primer edil ha participat aquesta setmana, convidat pel Villarreal CF, en la visita del club groguet a Buenos Aires. Durant la seua estada, ha pogut estrnyer llaos amb les autoritats argentines i espanyoles en el pas, amb representants de LaLiga. "Des de fa ja sis anys, hem fet una aposta molt important per la marca de Ciutat de la Salut i de l'Esport, amb l'objectiu de posicionar Vila-real en l'mbit del turisme esportiu i de tecnificaci, obrint noves oportunitats econmiques en la ciutat vinculades a un dels nostres grans valors, l'esport, amb el Villarreal CF com a ambaixador d'excellncia", argumenta Benlloch, qui ha agrat al club groc i al seu president, Fernando Roig, la slida aliana de l'equip amb la ciutat.

En la reuni amb Macri, a ms de Benlloch i Roig, van participar tamb el vicepresident del club, Jos Manuel Llaneza; el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles; la consellera del Villarreal CF, Elena Roig i el seu marit, Pepe Castro, i l'adjunt a la presidncia de LaLiga, Carlos del Campo. La trobada va servir per a traslladar a Macri, durant anys president del Boca Juniors, les iniciatives que donen forma a les marques de Ciutat de la Salut i l'Esport i de Ciutat del Futbol.

"En els ltims anys, grcies al Villarreal CF, hem multiplicat per tres els camps de futbol, situant-nos en la rtio per habitant ms alta d'Europa. Aquest valor, unit a la potncia del club groguet, el foment de l'esport base i escolar i la dotaci d'infraestructures esportives avalen una marca que dna els seus fruits i que, estem segurs, en donar molts ms en el futur", agrega Benlloch, qui valora l'oportunitat que obri el projecte per al futur de la ciutat. "Encara queda treball per fer, per, tal com hem acordat, quan el projecte estiga ms madur, el farem arribar a l'agregat comercial i a l'Ambaixada espanyola a Argentina, perqu pot resultar molt interessant per a organitzar intercanvis amb jugadors i campus de tecnificaci en la nostra ciutat", detalla l'alcalde.

La reuni amb Macri va abordar tamb les possibilitats inversores que ofereix la Repblica Argentina per a les empreses espanyoles, en particular per a la indstria cermica. En aquesta lnia, el president argent va traslladar a la delegaci espanyola les oportunitats que s'obrin en el pas amb la modificaci legislativa que permetr incrementar les importncies. "El Govern argent est promovent projectes de reconstrucci i regeneraci de barris i assentaments illegals en la capital que, tal com va indicar el president, necessitaran un important volum d'obra i de materials cermics, cosa que pot suposar una oportunitat per al nostre principal sector econmic, el taulellet", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43257&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software