Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Ple prorroga dos anys el contracte de recollida de residus i gesti de l'Ecoparc desprs de...
jueves, 03 de agosto de 2017

El Ple prorroga dos anys el contracte de recollida de residus i gesti de l'Ecoparc desprs de l'ampliaci i millora del servei

L'Ajuntament de Vila-real ha aprovat en un Ple extraordinari una nova prrroga del contracte de gesti del servei pblic de recollida domiciliria i transport de residus slids urbans i voluminosos i d'explotaci de l'Ecoparc per dos anys. La regidora de Contractaci, Sabina Escrig, ha explicat que l'acord subscrit amb la UTE Recogida Vila-real ha perms introduir fins al moment nombroses millores per a adaptar-se a l'evoluci de la ciutat.

"Hem aconseguit la incorporaci de nous contenidors de residus urbans, a ms d'ampliar la zona d'installaci i retirada de dipsits en la zona centre, el servei d'ecoparc mbil o la recollida de taps solidaris", assenyala Escrig. L'ampliaci del nombre de contenidors per a la recollida d'oli usat, l'edici de trptics informatius i l'ampliaci de dos a cinc dies per a la recollida de voluminosos i la poda a particulars sn altres de les millores introdudes. Entre els objectius a complir prximament est incrementar el nombre de contenidors de reciclatge i canviar-los progressivament per uns altres amb un nou sistema per a facilitar el seu s. El punt s'ha aprovat amb els vots a favor de PSPV, Comproms i Ciutadans i l'abstenci del PP.

D'altra banda, el Ple ha aprovat per unanimitat la modificaci de la redacci d'un apartat de les bases d'execuci del pressupost del 2017, que ha perms incrementar de 9.000 a 12.000 euros el conveni amb l'associaci d'ajuda al poble sahrau Smara Vila-real i tamb redistribuir diners de la partida de convenis a l'apartat d'activitats en l'rea de Joventut. Aquesta modificaci possibilitar el patrocini de Joventut a l'equip UJI Motorsport FS Team, format per joves vila-realencs que, assenyala el regidor Xavier Ochando, "porten el nom de Vila-real arreu del mn".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43255&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software