Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La xarxa wifi pblica de Vila-real s'amplia amb el tercer punt de connexi que ja dna servei a...
viernes, 04 de agosto de 2017

La xarxa de wifi pblica que l'Ajuntament de Vila-real posa a la disposici dels vila-realencs de manera gratuta amplia els seus punts de connexi amb una nova zona oberta a l'entorn del jard de la Maiorasga. D'aquesta manera, Vila-real wifi s ja accessible a tres punts del municipi: la plaa Major, el paratge natural del Termet de la Mare de Du de Grcia i la zona nord de la ciutat. L'elecci d'aquest tercer accs, ja en funcionament, s fruit de l'enquesta realitzada pel departament de Noves Tecnologies a travs de l'app municipal per a conixer les preferncies i necessitats dels vens.

La regidora de l'rea, Mnica Maas, ha valorat de manera molt positiva l'acollida de la xarxa municipal de wifi per part dels vila-realencs. Des de la seua posada en marxa, al maig de l'any passat, la zona wifi de la plaa Major ha registrat 1.953 usuaris, mentre que la zona del Termet suma ja altres 584 registres des que va comenar a funcionar, a l'agost de l'any passat. Al llarg d'aquest temps, el nombre de connexions entre tots dos punts est prop d'assolir les 7.000.

Igual que a la plaa Major i al Termet, a la Maiorasga tamb es collocaran panells indicatius amb el codi qr per a facilitar l'accs dels usuaris al registre previ necessari en la primera connexi, en compliment de la legislaci vigent en la matria. "Es tracta d'un registre molt senzill i rpid, amb informacions bsiques com l'adrea de correu electrnic, i nic; s a dir, desprs del primer registre, les successives connexions sn autonmiques", recorda Maas.
"Amb aquesta nova zona wifi a la Maiorasga seguim avanant en l'extensi de les noves tecnologies entre tots els vila-realencs, facilitant l'accs a internet a totes les persones en igualtat de condicions, independentment de la seua situaci, i contribuint tamb a reduir la bretxa digital entre joves i majors", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43263&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software