Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El projecte socioeducatiu Promou de Serveis Socials tanca la sisena edici amb la participaci...
sbado, 05 de agosto de 2017

El projecte socioeducatiu Promou de Serveis Socials tanca la sisena edici amb la participaci de 26 menors

Un total de 26 menors de Vila-real d'entre 8 i 15 anys han participat en el projecte socioeducatiu Promou, que impulsa la Regidoria de Serveis Socials, per a afavorir la integraci de menors en risc d'exclusi o amb mesures de protecci a travs d'activitats d'oci. El programa ha culminat amb un berenar i el lliurament de cartes dels usuaris al regidor de l'rea, lvaro Escorihuela, amb propostes per a seguir millorant la ciutat i el programa.

"El projecte Promou treballa de manera ldica i integradora amb xiquets en risc d'exclusi o amb mesures de protecci a les famlies de la qual atn la Regidoria", explica el regidor, qui incideix en el carcter preventiu de l'activitat. "Sense deixar de costat l'oci, els experts que treballen amb ells i les seues famlies els fan un seguiment per a aconseguir la seua integraci", detalla.

El programa ha culminat amb un campament celebrat en el Mas de Borrs, en Villahermosa, on els xiquets s'han pogut relacionar amb altres menors en un entorn natural i normalitzat, en el qual han estat acompanyats tamb pel regidor de l'rea. En l'eixida, els menors han comptat amb tot tipus d'activitats ldiques i d'oci dissenyades per a "ajudar-los a remoure els obstacles que els impedeixen la normal inserci social des de l'acostament a la natura i els animals, i tamb amb activitats esportives".

A aquesta iniciativa se sumen els tallers per als pares, que els doten d'eines per a millorar les dinmiques familiars. "Solament amb la participaci en el campament els menors desconnecten del dia a dia, per sempre estan atesos per experts, que tamb fan partcips a les seues famlies, amb l'objectiu d'ajudar-los a abordar els seus problemes des d'una ptica diferent", assenyala Escorihuela.

"Per a aquest equip de govern s molt important fomentar aquest tipus de mesures tan positives centrades en les persones", apunta l'edil, qui insisteix a implementar aquest tipus d'iniciatives que aborden problemtiques de manera integral i que aconsegueixen els objectius proposats amb les famlies i amb els menors fra de l'entorn formal.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43267&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software