Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Espai Jove mant la formaci per a l'ocupaci a l'agost, cursos de manipulador hortofructcola...
sbado, 05 de agosto de 2017

L'Espai Jove de Vila-real no tanca per vacances i ofereix a l'agost dos nous cursos, en la lnia de seguir fomentant la formaci per a l'ocupaci en dues rees de forta demanda en el mercat laboral: Manipulador d'aliments hortofructcoles i Recursos psicopedaggics dels monitors i monitores de temps lliure en els menjadors dels centres d'educaci.

El primer dels ttols es podr aconseguir en una sola sessi, que impartir Formaci i Diettica Teresa Ventura el dijous 24, de 9.00 a 13.00 hores. El curs, amb un cost de 40 euros -la meitat amb Carnet Jove- permetr obtenir el certificat necessari per a treballar en els magatzems de taronges. En el cas del taller de monitors de menjador, s'impartir els dies 28, 29 i 30 d'agost, en horari de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00 hores. La formaci est homologada per l'IVAJ GVA Jove, amb un cost de 80 euros -la meitat amb Carnet Jove-, i est dirigida a joves que disposen del certificat de monitor de temps lliure infantil i juvenil o el d'animador juvenil o equivalents. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, anima tots els joves a aprofitar aquesta oportunitat "en un mes en el qual, malgrat la tranquillitat de les vacances, poden acabar amb dos ttols sota el bra que, a ms, sn molt prctics per a trobar noves oportunitats en el mercat laboral".

Al llarg d'aquest mes d'agost es podran formalitzar tamb les inscripcions per a participar en el curs de Llengua de signes (nivell A1), que Apesocas impartir a partir del 18 de setembre. El curs, de 60 hores, permetr obtenir un nivell bsic de comprensi i s d'expressions quotidianes i est reconegut per la Confederaci Nacional de Sords d'Espanya (CNSE) i homologat per la Federaci de Persones Sordes de la Comunitat (Fesord CV). El preu s de 80 euros, 40 amb el Carnet Jove.

Un altre dels cursos que comena al setembre s el de Valenci exprs, per al qual s'obriran les inscripcions el 21 d'agost. El curs, impartit per Manuel Carceller, ajudar a preparar la segona convocatria de l'examen de nivell mitj i superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valenci. En aquest cas, la formaci s gratuta.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43265&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software