Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

SPV triplica la inversi en la millora de carrers i camins amb un nou contracte de manteniment...
domingo, 06 de agosto de 2017

El departament de Serveis Pblics Vila-real (SPV) redoblar esforos en el manteniment de carrers i camins rurals del terme municipal per a garantir el bon estat i la seguretat de la xarxa viria. Amb aquest objectiu, l'rea que dirigeix el regidor Francisco Valverde ha previst una inversi de 330.000 euros en la posada a punt de vies urbanes i rurals, que per primera vegada ix a licitaci en un contracte que suposar triplicar la partida destinada al manteniment viari. Aquesta contractaci se suma a altres actuacions implementades per SPV en els ltims mesos, com els 210.000 euros invertits en camins rurals a travs del Pla 135 de la Diputaci de Castell o les actuacions complementries del pla de xoc de neteja de solars i camins, iniciat la setmana passada, amb la collaboraci d'una empresa vila-realenca.

"Es tracta d'un contracte molt important, que ens va a permetre seguir avanant en el nostre objectiu de mantenir l'espai pblic en condicions ptimes, amb una inversi que, a partir d'ara, suposar triplicar les quantitats anuals que s'han destinat fins a aquest moment a aquest tipus de treballs", detalla Valverde. En concret, el contracte estableix, per un perode d'un any prorrogable un altre exercici ms, un mxim de 330.578 euros, que es destinar a sufragar treballs d'asfaltatge i apedaaments del ferm, sempre en funci de les prioritats que marque en cada moment l'rea de Serveis Pblics. "La xarxa viria de Vila-real, tant en l'mbit urb com a rural, s molt mplia i amb un desgast important pel pas del temps i l's; aquest nou contracte no suposa noms multiplicar la inversi, sin que tamb ens permetr agilitar els treballs en aquells camins o carrers de la ciutat que requereixen d'un actuaci urgent", detalla Valverde.

El contracte de manteniment i conservaci de les calades de vies pbliques i camins rurals de Vila-real es troba en fase de licitaci i es preveu procedir a la seua adjudicaci a partir del prxim mes d'octubre. "Es tracta d'un programa ambicis, amb el qual volem seguir millorant la resposta a les necessitats ciutadanes en un rea tan rellevant per a la qualitat de vida en la ciutat com s l'estat dels carrers i els camins del terme. Un mbit en el qual hem vingut fent importants esforos des de fa sis anys, que ara, amb aquest contracte, reforcem encara ms", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43271&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software