Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La BUC es consolida com a centre de referncia del coneixement amb cinc seus universitries i...
lunes, 07 de agosto de 2017

La BUC es consolida com a centre de referncia del coneixement amb cinc seus universitries i prop d'un centenar d'activitats

La Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) de Vila-real s'ha consolidat en els ltims com un centre de referncia del coneixement i un "contenidor de talent", amb l'obertura de cinc seus universitries i l'organitzaci cada any de prop d'un centenar d'activitats relacionades amb la formaci, la cincia i la innovaci i el coneixement. La regidora d'Educaci, Mnica Maas, ha fet aquest mat balan de l'activitat a la BUC, que allotja a les seues dues plantes i 2.700 metres quadrats les ctedres d'Innovaci Cermica i Mediaci Policial i seu de la Plana de l'UJI, el centre de referncia provincial de la UOC i una oficina de la UNED. A aquestes dependncies se sumen la Biblioteca Infantil, sales d'estudi i aules per a reunions.

"Quan l'equip de govern actual va arribar a l'Ajuntament en 2011, aquest edifici no era ms que un enorme i carssim contenidor buit de contingut, una Biblioteca sense llibres per la qual Vila-real va arribar a ser fins i tot motiu de burla nacional. Hui, s un autntic contenidor de coneixement i de talent i aix ho demostren les dades del balan d'aquests ltims anys", detalla Maas. A aquest balan d'activitat se suma l'econmic: "L'edifici de la BUC va costar ms de quatre milions d'euros, sobre la base d'un conveni amb la Generalitat que el Consell del PP va decidir unilateralment postergar quasi sine die, obligant-nos a acudir fins i tot als tribunals, que ens van donar la ra. Afortunadament, la nova Generalitat de Ximo Puig ha complit amb els vila-realencs i ha pagat els 1,7 milions d'euros que el PP va deixar de deute per la BUC", puntualitza.

Entre les dependncies de la BUC, completament accessibles i equipades amb wifi, destaquen la sala d'estudis amb 75 places distribudes en 12 taules, una xicoteta zona per a exposicions, una aula amb 12 ordinadors d's pblic -tres d'ells equipats amb lector de DNI electrnic- i una altra aula de nova creaci amb una vintena d'ordinadors, en la qual s'imparteixen els mduls d'especialitzaci de l'Aula Mentor. Aquest mateix espai, avana la regidora, albergar a partir de la tardor nous cursos de formaci per a facilitar l's de les noves tecnologies en el dia a dia i afavorir la utilitzaci de l'app i de l'Administraci electrnica a tots els ciutadans. La seu de la Regidoria d'Educaci, un punt d'informaci i matrcula de l'EOI, la sala Na Violant per a la celebraci de reunions i seminaris, una sala de premsa i conferncies amb 45 cadires i un espai difan de 175 metres quadrats per a l'organitzaci de jornades, congressos i activitats de tot tipus, a ms dels despatxos i seus universitries, completen l'equipament de la BUC, on recentment s'ha habilitat tamb un rea de Bookcrossing per a l'intercanvi de llibres que s'ampliar prximament amb punts de llibres al centre de salut de Cariena i als parcs, amb la collaboraci de les AMPA.

"s un edifici per a la transferncia del coneixement, en la lnia de la nostra marca de Ciutat de la Cincia i la Innovaci, grcies a les cinc seus universitries amb les quals comptem; un espai per a la formaci, emmarcat en el nostre projecte de Ciutat Educadora; i tamb un punt de referncia de la marca Ciutat de Congressos, que ha acollit la celebraci de congressos i seminaris de tot tipus", argumenta Maas. "Per sobretot", puntualitza, "s un edifici obert a tota la societat civil, a estudiants, associacions i entitats, que poden fer s de les installacions per als seus tallers, jornades o reunions, a ms d'un espai en el qual formalitzar trmits de tot tipus, amb el suport del personal del punt d'informaci". "Un espai de referncia amb el qual seguim avanant i acostant el coneixement a tota la ciutadania", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43279&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software