Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Igualtat llana una nova programaci de campanyes i tallers amb el 10 aniversari de la Llei...
martes, 08 de agosto de 2017

Igualtat llana una nova programaci de campanyes i tallers amb el 10 aniversari de la Llei d'Igualtat com a bandera

La Regidoria d'Igualtat llana aquest setembre una nova programaci de campanyes, tallers i activitats amb l'objectiu de contribuir a fer ms visible el paper de la dona en la societat actual i seguir lluitant contra la violncia masclista i per la igualtat efectiva entre homes i dones, quan es compleix una dcada de l'entrada en vigor de la Llei d'Igualtat (LO 3/2007). La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha donat a conixer els detalls de la nova campanya, a la qual, als tallers habituals de dansa oriental o reeducaci de sl pelvi se sumen activitats com una jornada sobre maternitat i paternitat responsable o la posada en valor de la figura de la cuidadora o cuidador familiar.

"La igualtat de dones i homes s un dret fonamental i constitueix un valor cabdal per a la democrcia. Per perqu puga complir-se plenament, no n'hi ha prou que el dret siga reconegut de manera legal; ha de poder ser exercit efectivament i implicar tots els aspectes de la vida: poltics, econmics, socials i culturals", detalla Royo. La nova programaci de la Regidoria, apunta, s un pas ms en aquest objectiu, contribuint a "fer ms visible el paper de la dona i empoderar les dones".

Una de les principals accions de la nova temporada seguiran sent les campanyes de sensibilitzaci i prevenci de la violncia de gnere, aix com l'atenci personalitzada a les vctimes. "La violncia masclista segueix sent una xacra en la nostra societat, per a anem a seguir redoblant esforos, ara que, a ms, s'ha signat un principi de Pacte d'Estat contra la violncia de gnere que esperem que es tradusca prompte en mesures efectives", argumenta la regidora. Amb aquest objectiu, Igualtat far incidncia aquest curs en la prevenci entre els escolars, a travs de les campanyes de la Fundaci Isonomia, a les quals se sumen altres dues actuacions el 25 novembre, amb motiu del Dia contra la Violncia contra les Dones: una actuaci a crrec de Caix/Teatre de l'Oprimida a l'IES Francesc Trrega i la lectura del manifest i recital de poemes de la poetessa Rosa M. Vilarroig, al costat de la guitarra de Paco Nomdedu.

En l'apartat de tallers, la programaci de l'ltim trimestre inclou cursos sobre Intelligncia emocional, Terpia hipopresiva, Disseny i patronatge, Dansa oriental conscient i amb vel, i Reeducaci del sl pelvi. A aquests tallers, que responen a la demanda de les usuries, se sumaran les primeres Jornades per una maternitat i paternitat responsable, que se celebrar els dies 25 i 28 d'octubre. "Som conscients de la importncia de la cura dels fills en la nostra societat; per a, hem preparat, amb l'Escola de Salut i l'Associaci de Lactncia i Criana + Que Llet, una jornada que abordar la maternitat i paternitat responsables i una altra xarrada sobre "Enrabiades i gesti emocional de la infncia", detalla Royo. La Campanya per a un s no sexista dels joguets, que es desenvolupa al desembre per a destacar la importncia de l'elecci de joguets en la formaci dels xiquets i xiquetes, en el marc de la campanya de Nadal, completa les activitats programades en la recta final de l'any.

El perode d'inscripci en els cursos i tallers arrancar l'11 de setembre, amb les preinscripcions, tant de manera presencial com per correu electrnic. El 18 de setembre tindr lloc el sorteig del nmero per a l'ordre de matrcules, que es formalitzaran del 20 a 29 de setembre a la Casa de la Dona.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43287&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software