Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real celebra el Dia de la Joventut amb activitats ldiques al Termet per a posar en valor...
martes, 08 de agosto de 2017

El Termet de la Mare de Du de Grcia acollir el proper dissabte 12 d'agost les activitats del Dia Internacional de la Joventut, una jornada instaurada per l'Assemblea de Nacions Unides en 1999 amb l'objectiu de promoure una major presa de conscincia sobre els drets dels joves, la seua participaci en la presa de decisions i en la societat i el seu paper en el disseny de poltiques en temes prioritaris com l'ocupaci, l'educaci o la salut.

Per a commemorar aquesta efemride, la Regidoria de Joventut ha preparat un any ms una jornada d'activitats per als ms joves com a punt de trobada i intercanvi d'experincies, que tindran lloc el dissabte 12. La programaci del Dia de la Joventut comenar a les 11.00 hores en el Centre d'Educaci Ambiental (CEA) El Termet, amb la programaci en directe de Rdio Espai Jove, que emetr els programes de OtakuOnda La caverna i Si em dius friqui en els quals parlaran sobre cultura japonesa, manga, pellcules, sries i molts ms temes d'entreteniment. A partir de les 15.30 hores, la rdio emetr els programes habituals dedicats a la msica.

D'altra banda, al llarg de la jornada es realitzaran activitats gratutes i obertes a tots els pblics on no faltaran els jocs de rol a l'entorn del Termet o els concerts. "Aquest Dia de la Joventut no seria possible sense la collaboraci de Rdio Espai Jove i OtakuOnda", assenyala l'edil de l'rea, Xavier Ochando, qui destaca la implicaci dels collectius juvenils en les activitats que s'organitzen en la ciutat per a ells. "La collaboraci contnua amb els joves i els programes formatius i d'oci sn una dels senyals d'identitat d'aquest equip progressista preocupat per la joventut", conclou. En aquesta lnia, Ochando recorda que l'Espai Jove de Vila-real segueix oferint, durant el perode de vacances, noves accions formatives per afavorir l'ocupabilitat dels joves en sectors amb forta demanda en el mercat laboral. En concret, aquest mes d'agost s'impartiran els cursos per a obtenir el certificat de Manipulador d'aliments hortofrutcoles i el de Recursos psicopedaggics dels monitors i monitores de temps lliure en els menjadors dels centres d'educaci.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43285&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software