Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real celebra un Ple urgent per accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000 euros...
mircoles, 09 de agosto de 2017

Vila-real celebra un Ple urgent per accelerar pagaments a l'agost i abonar ms de 500.000 euros a provedors en prximes setmanes

L'Ajuntament de Vila-real procedir en les prximes setmanes al pagament de diverses relacions de factures per valor de ms de 500.000 euros, desprs de l'aprovaci hui pel Ple d'un paquet de ms de 100.000 euros, als quals se sumaran altres tres relacions que aprovar dem la junta de govern. A ms, la corporaci ha acordat la suspensi de llicncies en dues zones de la ciutat a fi d'estudiar la possible reordenaci urbanstica per a la construcci de rotondes en el cam les Voltes i en el carrer Encarnaci per a garantir la seguretat viria.

"Volem agilitar al mxim els pagaments, amb l'objectiu que els provedors municipals puguen cobrar com ms prompte millor. Per a hem convocat aquest Ple extraordinari i urgent, amb l'objectiu d'accelerar els abonaments", argumenta la regidora d'Hisenda, Sabina Escrig. En concret, la sessi ha perms resoldre la nota d'esmena d'un paquet de 86 factures, la majoria de les quals (un total de 63) corresponen a treballs realitzats per empreses locals per un import de 102.000 euros. A aquesta quantitat s'afegiran els 437.000 euros als quals donar curs dem la junta de govern, amb la qual cosa en unes setmanes s'abonaran ms de mig mili d'euros. "Vull agrair al personal d'Intervenci, Secretaria i Tresoreria tot el treball i l'esfor perqu, en unes setmanes tan complicades com aquestes per les vacances i baixes de personal, hagem pogut convocar aquest ple urgent per a poder agilitar els pagaments i que les nostres empreses cobren al ms prompte possible", detalla Escrig.

"Aquest s el principal motiu pel qual hem convocat aquest ple, perqu el nostre objectiu s i ha sigut sempre pagar rpid i b als nostres provedors. Lamentablement, no sempre podem pagar tan rpid com ens agradaria i, per a, amb total transparncia i humilitat, demanem de nou disculpes a les empreses que hagen pogut veure's afectades per algun retard. Grcies al treball dels departaments municipals, i a pesar de comptar amb tres persones menys en Tresoreria, hem aconseguit reduir el perode mitj de pagament a 34 dies; per no estem contents i seguirem treballant per a rebaixar els terminis encara ms", agrega l'alcalde, Jos Benlloch. L'aprovaci del pagament d'aquestes factures ha comptat amb el vot favorable de PSPV-PSOE i Comproms i l'abstenci del PP i de Ciutadans.

Els dos punts relatius a la suspensi de llicncies urbanstiques han comptat amb el suport unnime de tots els grups. En tots dos casos, la proposta del regidor de Territori, Emilio M. Obiol, pretn donar resposta a l'increment del trnsit rodat en dues zones de la ciutat, garantint la seguretat viria i evitant possibles perjudicis als propietaris dels terrenys si, desprs de l'estudi de reordenaci urbanstica, es decidira la construcci d'infraestructures de regulaci del trnsit. En concret, la mesura s'adopta amb vista a estudiar la construcci d'una rotonda en l'encreuament entre els carrers Santa Creu-Encarnaci-cam Vell Onda-Castell- i Borriol, que ha vist incrementada notablement la circulaci en particular en jornades de futbol; i en la intersecci entre el cam les Voltes, carrer de Blgica i avinguda de Pius XII, en els voltants dels solars de Fritta i Azuvi, una zona industrial amb un important nivell de trnsit, en particular de vehicles pesats, que previsiblement es veur fortament augmentat amb la posada en funcionament del nou prquing de camions. En tots dos casos, se suspn temproalment la concessi de llicncies de parcellaci, edificaci i demolici.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43293&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software