Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Guia Esportiva 2017-2018 supera les 13.000 places per a socis i en ms de 30 activitats de...
jueves, 10 de agosto de 2017

La Guia Esportiva 2017-2018 supera les 13.000 places per a socis i en ms de 30 activitats de salut, lligues i esport escolar

La campanya esportiva 2017-2018 superar enguany les 13.000 places, entre les activitats dirigides per a xiquets, adults i majors, lligues locals, esport escolar i socis de l'SME. La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gmez, destaca l'mplia oferta de la nova Guia Esportiva, amb la qual l'Ajuntament segueix reforant l'aposta municipal per l'esport i salut. "En els ltims anys hem redoblat esforos en l'rea d'esports; una aposta que s'ha vist reflectida en l'eliminaci de les llistes d'espera de l'SME i l'increment d'installacions i dotacions esportives. A pesar d'aix, seguim mantenint els preus ms baixos del nostre entorn, amb el principal objectiu d'afavorir la prctica d'esports en totes les edats i disciplines com a motor de salut i qualitat de vida", recorda Gmez.

En concret, la campanya 2017-2018 comptar amb 6.000 places per a socis, 2.480 en les lligues locals i 4.525 en activitats per a xiquets i joves (2.500), persones majors (515), fitness (485) i salut (1.025). En aquesta oferta s'inclouen qestions com activitats aqutiques per a bebs, nataci teraputica, grups de treball aqutic per a afectats per fibromilgia o esclerosi, en collaboraci amb Afervil i l'Associaci d'Esclerosi Mltiple de Castell, Pilates, ioga, kangoo o fitness post part, a ms d'activitats especfiques per a majors de 65 anys, entre altres propostes. "Sn ms de 30 activitats de tot tipus i a preus molt assequibles, perqu la nostra principal prioritat s afavorir que tots els vila-realencs puguen practicar esport i mantenir-se en forma", detalla l'edil. Les activitats dirigides se sumaran a la setena campanya del Campionat Multiesport Escolar, que arrancar a l'octubre, les lligues locals futbol, futbol sala i bsquet i altres iniciatives que segueixen consolidant-se any rere any com el Circuit de Carreres Populars o el grup SME Runners.

La campanya 2017-2018 obrir el perode de noves inscripcions el prxim 28 d'agost. Fins al dia 8 de setembre podran formalitzar-se les preinscripcions tant online com de manera presencial; l'11 de setembre tindr lloc el sorteig i assignaci automtica de places, que hauran de confirmar-se del 12 al 15 de setembre. En aquesta temporada, l'SME mant preus i els descomptes per a vens amb el Carnet Jove, famlies nombroses, aturats de ms de dos anys de durada, pensionistes, discapacitats i usuaris dels Serveis Socials.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43301&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software