Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real posar en funcionament al setembre el primer autobs gratut a l'UJI per a donar...
jueves, 10 de agosto de 2017

Els estudiants de l'UJI de Vila-real disposaran el prxim curs d'un servei d'autobs gratut per a connectar de manera gil, cmoda i segura la ciutat amb el campus de Riu Sec castellonenc. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha tancat ja l'acord amb la universitat i amb l'empresa de transport per a posar en funcionament per primera vegada aquest servei, de carcter gratut, que arranca com a prova pilot per a valorar els seus resultats i possibles millores.

"Portem molts mesos treballant per a fer possible aquest servei i, finalment, podem anunciar ja que el primer autobs gratut que connectar Vila-real directament amb l'UJI eixir de la ciutat el prxim 11 de setembre, amb sis parades i quatre expedicions diries que anirem ajustant per a adaptar-nos a les necessitats dels alumnes", assenyala el regidor de Joventut, Xavier Ochando. L'edil s'ha mostrat molt satisfet de la posada en funcionament del servei que, assenyala, "suposa complir amb el nostre comproms amb els joves, donant resposta a una demanda social importantssima i donant compliment a un dels punts del pacte de govern signat a l'inici de la legislatura".

El primer autobs a l'UJI t previst fer parada a les avingudes de Riu Ebre, Francesc Trrega, Tarancn, Castell i N-340 fins a enllaar directament amb l'gora de la Universitat Jaume I. Quant als horaris, inicialment s'han programat eixides des de Vila-real a les 7.30 i les 13.30 hores, mentre que els viatges de retorn des de l'UJI seran a les 14.00 i 21.00 hores. En qualsevol cas, puntualitza Ochando, l'rea de Joventut preveu impulsar una enquesta entre els usuaris per adaptar al mxim els horaris a les necessitats reals dels estudiants.

El servei, amb un cost per a l'Ajuntament d'uns 17.000 euros, naix de la collaboraci del consistori amb la seu de la Plana de l'UJI, enfront de la qual se situar una parada (BUC). D'aquesta manera, les seus de Vila-real i Castell de la Jaume I quedaran enllaades amb un servei gratut de connexi rpida. L'acord per posar en funcionament aquest autobs directe arriba desprs de mesos de converses tant amb la universitat com amb la Diputaci, la Generalitat i els ajuntaments d'Almassora i Borriana, amb els quals es va plantejar la possibilitat d'impulsar un servei que enllaara les tres poblacions amb el campus. "Degut a qu ha sigut impossible la creaci d'una lnia regular entre les tres poblacions i l'UJI per falta de collaboraci de les administracions supramunicipals, que sn les que tenen les competncies, com la Diputaci, des de Vila-real hem considerat que la forma ms accessible i efectiva de donar resposta a aquesta necessitat s la creaci d'un servei especial per atendre els alumnes de la UJI de la ciutat; no obstant a, seguirem reclamant, tant a Generalitat com a Diputaci, la creaci d'una lnia regular", argumenta Ochando, qui recorda que tant el Partit Popular com a Ciutadans "han votat en contra, fins a en quatre ocasions, d'engegar aquesta lnia".

"Sn molts els estudiants de Vila-real que cada dia acudeixen a l'UJI a estudiar. Si a aquesta demanda li sumem l'existncia a la ciutat de la seu de la Plana i dues ctedres universitries, era absolutament prioritari per a l'equip de govern poder posar en funcionament aquest programa, en una aposta per la mobilitat sostenible en la qual seguirem aprofundint en els prxims mesos. Finalment, aquest setembre els nostres joves podran accedir ja a les seues classes amb un servei de transport pblic i gratut", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43299&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software