Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real lidera els programes de contractaci de joves en atur amb la incorporaci a...
martes, 22 de agosto de 2017

Vila-real lidera els programes de contractaci de joves en atur amb la incorporaci a l'Ajuntament de 55 persones

L'Ajuntament de Vila-real ha incorporat aquest mat els 55 joves, menors de 30 anys, contractats per un perode entre set mesos i un any dins dels programes Avalem Joves+ de la Generalitat. Les contractacions han suposat una inversi d'1,2 milions d'euros, dada que situa Vila-real com el primer municipi en inversi en aquests plans de tota la Comunitat en termes relatius i el quart en xifres absolutes. Els nous empleats municipals s'incorporaran als diferents departaments per a treballar en l'estratgia de ciutat i collaborar en la preparaci de la tercera convocatria dels fons europeus Edusi.

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, acompanyat de la tinent d'alcalde Silvia Gmez i del regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha donat la benvinguda aquest mat als participants en el programa, amb el qual s'eleven a 250 les persones que han resultat beneficiries enguany en els diferents plans d'ocupaci de la Generalitat. "En noms dos anys, i malgrat arrossegar un deute heretat de 40.000 milions d'euros, hem passat de no rebre ni un euro de la Generalitat per a contractar ning als 2,5 milions amb els quals comptarem enguany. A s invertir en les persones i no en les grans obres buides de contingut a les quals ens tenia acostumats el PP, com la prpia BUC que rep a aquests 55 joves. Un espai que ha passat en sis anys de ser una biblioteca sense llibres, un contenidor sense contingut, a un espai de talent i coneixement", argumenta l'alcalde. 

La consignaci d'1,2 milions en les contractacions del Pla de Garantia Juvenil -dels quals 991.000 euros corresponen a la Generalitat i 230.000 euros, a l'Ajuntament- situa a Vila-real al capdavant en inversi de tota la Comunitat. "Mentre en municipis amb major poblaci, s'han tramitat moltes menys contractacions, a Vila-real som capdavanteres en termes relatius i els quarts de la Comunitat en xifres absolutes", valora Benlloch. En aquesta lnia, l'alcalde s'ha referit a municipis com Gandia, amb 76.000 habitants i noms 10 contractes, Benidorm (69.000 habitants, 8 persones contractades) o Sagunt (65.000 habitants, 15 contractes). 

"Fins a fa noms dos anys, amb el Partit Popular en la Generalitat, a Vila-real les inversions passaven de llarg. Ara, les ajudes s'atorguen per mrits propis i amb criteris objectius", valora Ochando, qui destaca tamb que el programa autonmic de contractacions en prctiques arreplega el testimoni de les beques Vilabeca, impulsades en 2012 de manera pionera a Vila-real. "s un orgull que el nostre programa de beques municipals haja servit d'exemple i referncia perqu la Generalitat engegue ara aquestes ajudes, que ofereixen als joves una primera experincia laboral, al mateix temps que la ciutat es beneficia tamb del seu talent i la seua capacitat", detalla el responsable d'Economia. Igual que en els programes Vilabeca, tamb s'han previst sessions de tutoritzaci, formaci i creativitat amb els joves que s'incorporen a la plantilla municipal. 

"L'any 2012, vam posar en funcionament de manera pionera un programa de beques perqu era l'nica cosa que el Govern central i la Generalitat ens permetien fer per a lluitar contra l'atur. Ara, per fi, tenim un Consell que pensa en les persones i no en les grans obres", agrega Benlloch. "Aquests 55 joves aportaran a l'Ajuntament una injecci d'aire fresc, per a treballar en l'estratgia de ciutat a partir de les nostres quatre grans marques i tamb per a preparar la tercera convocatria d'ajudes Edusi que anem sollicitar per a seguir avanant cap a la Vila-real del 2020", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43371&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software