Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real promou unes festes ms sostenibles amb la campanya d'incentius al reciclatge...
mircoles, 23 de agosto de 2017

Vila-real promou unes festes ms sostenibles amb la campanya d'incentius al reciclatge #LaMillorVidrePenya

Les festes de Vila-real seran enguany ms 'verdes' i sostenibles que mai. La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic i Ecovidrio, amb la collaboraci de la Junta de Festes i la Comissi de Penyes, llancen aquest setembre la campanya #LaMillorVidrePenya, una iniciativa que pretn incentivar el reciclatge de vidre entre penyes i vens amb activitats, premis i un concurs que reconeixer aquella penya que ms quilos de vidre haja arreplegat durant les festes.

El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic, Josep Pasqual Sancho, acompanyat del president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, ha presentat la nova campanya, que ha comenat ja amb un primer repartiment de borses especials per a la recollida del vidre entre les penyes. Durant les festes, es collocaran dos punts amb contenidors i una bscula tematitzada, fcilment identificables amb vinils i banderoles, on les penyes i vens hauran de portar a pesar les quantitats de vidre que puguen arreplegar per al seu reciclatge. Els punts de recollida es collocaran el dissabte 2 de setembre a l'avinguda de la Mur (recinte del concurs de paelles); el dimarts, 5, a la Torre Motxa; i el dissabte 9, al carrer Josep Ramon Batalla amb el de l'Exrcit. Les penyes i vens que acudisquen a aquestes accions aconseguiran premis directes per cada quilo de vidre reciclat. En acabar festes, la penya que ms vidre haja arreplegat rebr un lot de productes de la comarca.

La campanya comptar tamb amb un microlloc web amb informaci actualitzada sobre les penyes participants, el rnquing de reciclat, fotogaleries i tot tipus d'informaci sobre la iniciativa. A ms, per animar a la participaci de les penyes s'ha creat el hashtag #LaMillorVidrePenya, amb el qual la Regidoria i la Junta de Festes animen els peistas a publicar les seues fotos sostenibles en les xarxes socials. La campanya es completa amb el refor de contenidors de vidre, amb nous dipsits a la plaa Major, carrer del Crist de la Penitncia i carrer Salvador. 

"Del que es tracta s de sensibilitzar als vens i penyistes i implicar-los en el reciclatge de vidre, en una poca com les festes en la qual l's d'aquest tipus de envasos s'incrementa de manera considerable. Volem, d'aquesta manera, fer les nostres festes ms sostenibles", valora Sancho. Tant el regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climtic com Cols han animat tota la ciutadania a sumar-se a la iniciativa.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43377&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software