Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Vuelta arranca la sisena etapa a Vila-real en una jornada histrica que refora la marca...
mircoles, 23 de agosto de 2017

La Vuelta arranca la sisena etapa a Vila-real en una jornada histrica que refora la marca Ciutat de la Salut i l'Esport

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha tallat aquest mat la cinta, acompanyat del president de la Diputaci, Javier Moliner, i del campi del Mn de ciclisme en pista vila-realenc, Sebastin Mora, de la sisena etapa de la Vuelta ciclista a Espanya. Els millors ciclistes internacionals han recorregut la ciutat, des de l'Estadi de la Cermica fins a l'eixida Nord per la N-340, en una jornada histrica en el municipi, que refora, d'aquesta manera, la marca de Vila-real com a Ciutat de la Salut i l'Esport.

"s un orgull per a Vila-real poder albergar una de les proves ms importants del mn en una disciplina, a ms, de tant arrelament i tradici en la ciutat com s el ciclisme", valora Benlloch, qui ha volgut agrair l'esfor i el treball de les forces de seguretat, organitzaci i institucions, en particular la Diputaci Provincial, que han fet possible que La Vuelta recale amb una eixida d'etapa a Vila-real. "Poder donar l'eixida d'aquesta etapa s un element importantssim per a posar a la nostra ciutat encara ms en el mapa si s possible, amb una marca com a Ciutat de la Salut i l'Esport que aglutina tota la iniciativa, les ganes i l'optimisme dels vila-realencs i els nostres clubs esportius per despuntar en un sector en el qual creiem que fem molt b les coses, amb campus esportius, tecnificacions, installacions esportives que hem multiplicat per tres en sis anys i gent formada i amb un enorme potencial per oferir", agrega.

La Vuelta, que ha comptat amb un homenatge al ciclista Vctor Cabedo, ha arrancat la sisena etapa des de la plaa de l'Estadi de la Cermica, un espai, incideix Benlloch, que s'ha demostrat "tot un encert i un xit com a escenari per a albergar esdeveniments multitudinaris i de gran projecci com a aquest, amb l'afegit que permet mostrar al mn dos dels nostres grans valors: l'esport, amb el Villarreal CF com a principal ambaixador, i la cermica, el nostre motor econmic". Des de l'estadi, els ciclistes han recorregut els carrers comte Ribargora, Onda, Alemanya, Josep Ramon Batalla, Pius XII, la Mur, Francesc Trrega, Grcia i Frana, des d'on s'han incorporat a la N-340. Multitud de vila-realencs han acompanyat i animat a l'escamot ciclista al pas per la ciutat, des d'on s'ha dirigit cap a Sagunt, recorrent municipis de la comarca de la Plana, part de la Serra d'Espad i l'Alt Palncia al llarg de 204 quilmetres. "Una ocasi nica de mostrar al mn el que som i de gaudir d'un espectacle esportiu sense parang", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43379&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 4 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software