Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real accelera els trmits per a la demolici de naus abandonades al cam Les Voltes i...
jueves, 24 de agosto de 2017

Vila-real accelera els trmits per a la demolici de naus abandonades al cam Les Voltes i refora la vigilncia

L'Ajuntament de Vila-real ha posat en funcionament un operatiu de vigilncia especial de la Policia Local en els voltants de les naus abandonades del cam Les Voltes, desprs de detectar que podrien haver tingut accs joves de la ciutat. A ms del dispositiu especial, l'alcalde, Jos Benlloch, est accelerant tots els trmits necessaris per a procedir com ms prompte millor a l'enderrocament de les installacions. 

"En les ltimes setmanes, ens han arribat algunes informacions que adolescents i fins i tot menors de la ciutat podrien haver accedit a aquests recintes, en estat runs, per a reunir-se, fer entremaliadures o fins i tot gravar vdeos. Aquesta situaci ens preocupa moltssim, perqu l'accs a aquestes naus abandonades implica un perill que volem prevenir per tots els mitjans", assenyala Benlloch. Davant aquesta situaci, l'equip de govern est actuant "amb tota la fermesa que permet la llei" per atallar els riscos; amb aquest objectiu s'ha destinat un operatiu policial especial i s'est treballant per a accelerar al mxim els trmits per a demolir les naus. 

"Volem advertir els pares i mares pblicament perqu vigilen aquestes activitats de risc i hem incrementat la vigilncia en la zona, mentre des dels departaments tcnics es treballa ja en els projectes de demolici per a procedir en breu als enderrocaments i adequar urbansticament els solars", indica l'alcalde, qui recorda que l'Ajuntament ha actuat ja en altres naus abandonades, donant resposta als problemes de seguretat i salubritat. "Durant els ltims anys, hem actuat en casos com el de Fritta o Azuvi, aix com moltes altres naus abandonades, fruit de la crisi econmica i la deslocalitzaci de les empreses a altres punts de la ciutat o fora del municipi; aband que provocava greus problemes i la soluci dels quals resulta molt complexa, a causa que es tracta de recintes privats", recorda el primer edil. 

En els casos d'aquestes naus del cam Les Voltes, l'Ajuntament t obert un expedient des de fa diversos anys, per el canvi de titularitat de les installacions en diverses ocasions, fruit de la situaci dels bancs i les empreses, ha dificultat les gestions. "En aquests moment, ja estan ms clars els ttols de propietat de les naus i estem accelerant al mxim tots els trmits i els projectes per a procedir a la seua demolici al ms prompte possible, al mateix temps que reforcem la vigilncia per a prevenir qualsevol risc i garantir la salubritat i la seguretat dels vila-realencs", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43385&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software