Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La Junta de Portaveus consensua un manifest conjunt de condemna als atemptats de Barcelona i...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La Junta de Portaveus consensua un manifest conjunt de condemna als atemptats de Barcelona i...
jueves, 24 de agosto de 2017

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Vila-real s'ha reunit aquest mat per abordar els assumptes del prxim ple ordinari, que se celebrar el dilluns, a les 13.00 hores, en la lnia, anunciada per l'alcalde, Jos Benlloch, el passat mes de juliol, de convocar als portaveus tots els divendres previs al ple ordinari amb l'objectiu d'aconseguir el major grau de consens possible abans de les sessions. Entre altres qestions, la celebraci de la Junta de Portaveus ha perms acordar entre tots els grups municipals el manifest Vila-real, ciutat per la pau i en pau, que s'aprovar en el ple en condemna als atemptats de Barcelona i Cambrils. 

"Contra els terroristes, amb l'nica finalitat d'estendre el seu ofici i fanatisme, noms podem respondre des de la fortalesa de la democrcia, la unitat de totes i de tots i la defensa dels nostres valors comuns com sn la llibertat, la igualtat, la justcia i la solidaritat", assenyala el document, que defensaran en el ple tots els grups municipals. "Volem una societat en pau i per la pau, una societat solidria, que respecte la vida de les persones a travs de poltiques que contribusquen a enfortir els comportaments, actituds i capacitats de les persones com a millor forma per a lluitar contra la violncia i fer pobles lliures, amb drets i amb les millors condicions de vida", argumenta el manifest. La reuni tamb ha abordat altres qestions d'actualitat municipal, com el reglament de presentaci de mocions o la data de lliurament de les Medalles de la Ciutat a Els XIII, la Consolaci i COPE Vila-real, que es fixar a la tardor a causa dels treballs de millora que s'estan executant en aquests moments en l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43383&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software