Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real avana trmits per a connectar la depuradora de Vora Riu i la d'Almassora amb...
domingo, 27 de agosto de 2017

Vila-real avana trmits per a connectar la depuradora de Vora Riu i la d'Almassora amb l'aprovaci del projecte del Consell

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha donat el seu vistiplau al projecte de connexi de l'antiga depuradora de Vora Riu amb l'EDAR d'Almassora, en una "primera pedra administrativa importantssima perqu la depuraci de les aiges de Vila-real deixe de ser un problema ambiental", tal com ha assenyalat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. Les obres, amb un cost de 2,2 milions d'euros finanat ntegrament per la Generalitat, consistiran en la supressi de l'antiga estaci i la construcci de les infraestructures necessries per a canalitzar les aiges fins a la depuradora d'Almassora.

"L'any 2008, amb el Partit Popular a l'Ajuntament i la Generalitat, l'aleshores director de l'EPSAR va venir a Vila-real amb promeses sobre una gran depuradora que mai es van complir. Per no volem mirar al passat sin al futur i hui, grcies a les gestions d'aquest equip de govern i al nou Consell de la Generalitat, podem posar aquesta primera pedra administrativa del projecte que suposar una nova etapa pel que fa a depuraci d'aiges a Vila-real", argumenta l'edil. "El PP va arribar a prometre una depuradora per a 130.000 persones, una poblaci irreal i un altre projecte fictici en l'poca en qu el PP posava la primera pedra de la runa d'aquesta ciutat. La veritat s que ha hagut de venir un govern nou en la Generalitat per a donar soluci a aquest problema, per a pagar la BUC, dotar-nos de plans d'ocupaci, escoles taller, llibres de text gratuts per a tots els escolars o un fons de cooperaci municipal per primera vegada en la histria", incideix l'alcalde, Jos Benlloch.

El projecte de supressi de la depuradora de Vora Riu suposar tamb eliminar el cnon de 100.000 euros anuals per contaminaci que havia de pagar el consistori, la millora de les connexions amb l'actual depuradora mancomunada o acabar amb les inundacions de la carretera de Borriana. La gesti de l'obra correspon a la Generalitat, mentre que l'Ajuntament s'encarregar de les expropiacions per a les dues estacions de bombeig previstes en el projecte, que mantindr tamb la Conselleria.

La ratificaci del programa de festes de la Mare de Du de Gracia, amb ms de 200 actes i importants novetats, ha sigut un altre dels punts d'un Ple en el qual ha pres possessi com a regidor Santi Cortells, que s'incorpora al grup municipal de Comproms i a l'equip de govern en substituci de Pasqual Batalla. La sessi tamb ha aprovat, per unanimitat, una declaraci institucional contra els atemptats de Barcelona i Cambrils, i s'ha donat via lliure a la modificaci del pla general necessria per a l'ampliaci de la nau de Reciplana, que ha rebut 100.000 euros de fons europeus per al seu condicionament. "s una modificaci necessria per a garantir que una empresa capdavantera com Reciplana, la primera empresa d'inserci social de la provncia, es mantinga al nostre municipi", conclou Benlloch.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43405&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software