Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'orgue barroc de l'esglsia Arxiprestal tornar a sonar durant les festes en el I Cicle d'orgue...
domingo, 27 de agosto de 2017

L'orgue barroc de l'esglsia Arxiprestal de Vila-real, datat en 1724, tornar a sonar durant els prxims festejos en honor a la Mare de Du de Grcia, dins del I Cicle d'orgue, patrocinat per la Regidoria de Cultura, per al qual s'han programat dues actuacions a crrec de reconeguts organistes.

El primer recital tindr lloc dimecres 6, a partir de les 20.45 hores, a crrec d'Augusto Belau, que oferir un concert de msica barroca europea. A ms, vens i visitants tindran una segona oportunitat per a escoltar les notes de l'histric instrument dissabte 9, en aquest cas a crrec del gregorianista i declamador Ismael Villanueva, i de l'organista Esther Ciudad, que interpretaran el Recital Salve Regina.

"Des de l'Ajuntament de Vila-real volem posar en valor aquesta pea, nica a la Comunitat Valenciana, que va ser restaurada fa vuit anys i per a la reconstrucci de la qual es van necessitar ms de 12.000 hores de treball i 500 quilos d'estany, amb una laboriosa tasca posterior de posada a punt que va permetre que ara sone com fa ms de dos segles", assenyala l'edil de l'rea, Eduardo Prez. "s un privilegi poder escoltar aquest impressionant instrument pertanyent a l'organeria valenciana del segle XVIII com el primer dia i les festes patronals van a suposar una nova oportunitat per a gaudir de les seues notes", indica Prez, "renovant aix la fase de vida de l'orgue que, esperem, puga seguir oferint-nos noves edicions d'aquest cicle que ara iniciem".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43401&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software