Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real presenta el programa de festes de la Mare de Du de Grcia amb 200 actes i novetats...
lunes, 28 de agosto de 2017

Vila-real presenta el programa de festes de la Mare de Du de Grcia amb 200 actes i novetats per a tots els pblics

Divendres que ve, 1 de setembre, donaran inici les festes en honor a la Mare de Du de Grcia 2017, que en aquesta edici tornen a comptar amb un programa "divers, plural i centrat en les tradicions i senyes d'identitat de la ciutat", amb importants novetats entre els ms de 200 actes previstos. La presentaci oficial, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament, ha comptat amb la presncia de l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch; el regidor de Festes, Javier Serralvo; el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, i el representant de Fobesa, Javier Bartolom, que han acompanyat la reina de les festes, Vernica Fortuo, i les seues dames.

"Durant els prxims dies anem a festejar una tradici molt nostra, com s baixar a la Mare de Du de Grcia durant 10 dies per complir amb la tradici iniciada pels nostres avantpassats i seguir defensant un tret d'identitat tan caracterstic de la nostra ciutat que, com cada any, compta amb nombrosos actes entre els quals sempre hi ha novetats", assenyala l'alcalde. Entre ells, Benlloch destaca el concurs d'empedraos solidari, un nou espectacle pirotcnic, el I Cicle d'orgue o la I Mostra Folklrica del Raval. "Enguany tindrem un tancament de bous embolats, en el qual, com s habitual, es vetlar per la protecci dels animals, grcies a un nou sistema que evitar qualsevol accident", explica Benlloch, qui agraeix a Fobesa la seua implicaci amb els festejos de la ciutat, igual que valora "la pacincia de la Junta de Festes i de tots aquells que s'impliquen aquests dies, ja que perqu alguns ho passem b, uns altres han de treballar". Benlloch ha animat els vens a "viure les festes al mxim, amb coneixement i respecte cap als altres".

El regidor de Festes, per la seua banda, ha agrat la collaboraci de tots els departaments municipals per fer possible la programaci, des dels Serveis Pblics a la Policia Local, Protecci Civil o Noves Tecnologies, aix com el treball desinteressat d'entitats i collectius i dels membres de la Comissi de Penyes i de la Junta de Festes, que s'acomiaden, desprs de tres anys en el crrec. El procs per a la renovaci de la Junta s'obrir a l'octubre, motiu que ha aprofitat Cols per destacar els "grans vincles" forjats durant aquests anys de dedicaci a les festes.

"Encara que sn les ltimes festes que organitzem, ho hem fet amb ms ganes que mai", assenyala el president de la Junta de Festes, qui anima tots els vens a "gaudir amb educaci i civisme". "Les festes han de servir per oblidar-se dels problemes del dia a dia i perqu, per una estona, deixem de costat en les nostres converses fets tan negatius com els ocorreguts en els ltims dies al nostre pas. La vida continua i hem de seguir endavant amb alegria, tolerncia i respecte", afirma.

La reina i dames de les festes seran les encarregades de repartir a partir de dem, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores (Casa de la Festa), les 14.000 unitats del programa en paper de la Mare de Du de Grcia. La programaci pot consultar-se ja en el web http://programadefestes.vila-real.es i a travs de l'app municipal.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43821&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 4 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software