Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch reordena l'organigrama de govern per a reforar el projecte global de ciutat i encarar...
martes, 29 de agosto de 2017

Benlloch reordena l'organigrama de govern per a reforar el projecte global de ciutat i encarar els reptes de futur

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha reordenat diverses regidories i rees municipals, per a reforar l'equip de govern davant els "reptes del futur" als quals s'enfronta la ciutat de cara a consolidar el projecte global del Vila-real del 2030. Benlloch, qui ha comparegut amb el portaveu de Comproms i nou primer tinent d'alcalde de la ciutat, Xavier Ochando, ha desgranat els principals canvis de l'organigrama municipal, en el qual ascendeix tamb la segona tinent d'alcalde, Silvia Gmez, qui assumir una nova rea de coordinaci general d'Alcaldia. Sobre aquestes dues figures bascular el projecte global de govern i de ciutat.

Aquest s un dels principals punts de la remodelaci de govern ideada per Benlloch, que arriba desprs de la prdua de Pasqual Batalla i la incorporaci al Ple de Santi Cortells al grup de Comproms en el seu lloc. "Una situaci que mai ens hauria agradat haver de viure i que ens porta ara a aquesta reestructuraci de competncies, que ens permetr enfocar el que queda de legislatura amb un equip rearmat i centrat en les prioritats del futur, amb quatre grans lnies de govern, que sn les nostres quatre marques: innovaci, transferncia de coneixement, educaci i esport i salut". Amb aquest objectiu, el nou organigrama incorpora una coordinaci general d'Alcaldia, que pretn guanyar en eficcia i en la implantaci d'una acci coordinada i transversal en totes les rees, reforant el projecte global de ciutat; i es creen tamb les rees de Mobilitat Urbana, que assumir Emilio M. Obiol, i de Convivncia i Cultura de Pau, que dirigir Rosario Royo. 

Un altre dels canvis substancials est en la primera tinena d'alcaldia, que assumeix el tamb regidor d'Economia, Xavier Ochando, mentre que la vuitena tinena d'alcaldia passa a ocupar-la Josep Pasqual Sancho. L'assumpci de noves responsabilitats es reflecteix tamb en una reestructuraci de les competncies que fins ara assumien aquests edils. D'aquesta manera, Silvia Gmez assumeix tamb les rees de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, mentre que Esports i Salut passar a les mans de Javier Serralvo. Per la seua banda, la Regidoria de Turisme, que dirigia Obiol -centrat en la nova estructura en Territori i "en la lluita contra la runa urbanstica heretada del PP"- passar a Diego A. Vila, que mant tamb l'rea de Congressos (fins ara inclosa en Relacions Institucionals). En el cas d'Ochando, el departament de Joventut ser assumit a partir d'ara per l'edil de Participaci, Gemma Gil. 

La remodelaci de govern afecta tamb a l'rea d'Educaci, que assumeix Eduardo Prez; Administraci Local, que passa a les mans d'Anna Vicens; i Normalitzaci Lingstica i Tradicions, que ocupar a partir d'ara Santi Cortells. La resta de delegacions es mantenen com fins ara. "Quan vam assumir el govern en 2015, ms del 50% de regidors no tenien experincia i per aix vam crear la figura de l'edil collaborador. Ara, dos anys desprs, estan preparats per a assumir les competncies de les rees de les quals eren ajudants sense tuteles", indica Benlloch. 

Aquest s, de fet, un dels arguments principals que subjauen a la remodelaci de govern dissenyada per l'alcalde. El refor a la visi de conjunt i una major implicaci dels 17 regidors en els eixos de govern sn unes altres de les qestions que han pesat en la reestructuraci, als quals se suma la continutat del pacte de govern entre PSPV-PSOE i Comproms per Vila-real. "El pacte de govern que vam signar en 2011 i que la ciutadania va revalidar en 2015 est ms viu que mai", indica. 

En la mateixa lnia s'ha pronunciat tamb Ochando. "Amb la reorganitzaci de regidories en el grup municipal de Comproms, seguim apostant pel pacte de govern com el millor per a Vila-real, tal com han demostrat els fets, i seguirem treballant per la nostra ciutat amb dedicaci i constncia", conclou el primer tinent d'alcalde.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43831&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software