Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Noves mesures de seguretat permanents 'blinden' Vila-real cara a les festes en honor a la Mare...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Noves mesures de seguretat permanents 'blinden' Vila-real cara a les festes en honor a la Mare...
mircoles, 30 de agosto de 2017

Noves mesures de seguretat permanents 'blinden' Vila-real cara a les festes en honor a la Mare de Du de Grcia

Vila-real es prepara per a l'inici de les festes en honor a la Mare de Du de Grcia amb un nou refor de la seguretat en la via pblica que es mantindr en el temps per garantir el bon desenvolupament dels principals actes multitudinaris durant els festejos, per tamb fra del perode festiu. Aix ho ha anunciat l'alcalde, Jos Benlloch, acompanyat pel subdelegat del Govern a Castell, David Barelles, i pel regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, desprs de la Junta de Seguretat convocada per a perfilar els ltims detalls d'un dispositiu de festes que torna a fer especial mfasi en la seguretat en els esdeveniments amb grans concentracions de persones, desprs dels atemptats de Barcelona i Cambrils. 

"Sempre hem sigut pioners en matria de seguretat i portem temps aplicant mesures especials, seguint les recomanacions que arriben des del Govern i sense escatimar un euro, per anem ara un pas ms enll per evitar qualsevol incident que puga posar en perill la poblaci", assegura Benlloch. Amb aquest objectiu, durant les festes es posar especial mfasi en el control dels accessos als vehicles en diferents zones de la ciutat amb vehicles de policia, pilons i obstacles pesats, entre altres mesures que ja es vnen aplicant habitualment. A aquestes accions, se sumen dispositius amb ms agents desplegats entre la Policia Local, la Policia Nacional i l'Autonmica, que actuaran de manera coordinada juntament amb altres cossos com Protecci Civil o Creu Roja. Amb aquests efectius, les entrades de serveis dels cossos policials local i nacional assoliran el miler. 

"A les mesures que ja s'engegaven durant els festejos de manera habitual se sumen ara altres noves que serviran com a refor i que es mantindran quan acaben les festes. s una qesti amb la que ens hem d'acostumar a viure tots els ciutadans", assenyala el subdelegat. Entre les accions permanents es contempla la installaci de nous elements fixos als voltants de la plaa Major i de l'Estadi de la Cermica, "dues zones en les quals es produeixen grans aglomeracions i esdeveniments multitudinaris amb freqncia, des d'un simple mercat a actuacions durant l'any i els mateixos partits de futbol", explica Benlloch. Per aquest motiu, l'alcalde demana comprensi als vens, ja que "algunes d'aquestes mesures poden generar molsties, per cercarem solucions per a facilitar-los la vida". Aix, est previst el tall de carrers de manera puntual, la installaci de nous pilons pneumtics, noves cmeres de vigilncia amb major resoluci o installar nova illuminaci a les zones que ho requerisquen. "Tot sn accions que consensuarem amb l'Ajuntament i amb el Villarreal CF", assegura Barelles, qui, igual que el primer edil, ressalta l'excellent coordinaci entre els cossos de seguretat.

La reuni ha servit tamb per fer balan d'altres qestions en matria de seguretat, com la situaci de la delinqncia, que ha baixat un 12% respecte a l'any anterior, amb 28 infraccions per cada 1.000 habitants, 15 punts per sota de la mitjana estatal (43). Per la seua banda, l'edil Serralvo ha agrat la collaboraci i la bona sintonia entre tots els cossos policials per adaptar-se a les noves circumstncies. "Vila-real s una ciutat molt segura", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43839&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software