Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Aplec acomiada l'estiu desprs d'oferir activitats i servei de menjador a 800 xiquets i...
mircoles, 30 de agosto de 2017

L'Aplec acomiada l'estiu desprs d'oferir activitats i servei de menjador a 800 xiquets i xiquetes durant totes les vacances

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, han acompanyat aquest mat als escolars, amb les seues famlies, que han participat en l'ltim torn de l'Aplec d'Estiu. Una actuaci musical i una globotada han servit per posar el punt i final a una nova edici del programa, del qual enguany s'han beneficiat 800 xiquets i xiquetes, superant les xifres de l'any passat i duplicant les que s'oferien en 2011. En aquest ltim torn de l'Aplec, desenvolupat en les installacions del collegi Pius XII, han participat 75 escolars. 

"Des del primer dia, hem apostat per reforar i ampliar l'Aplec de Temps Lliure com un recurs social i d'inclusi fonamental per a oferir a les famlies activitats de temps lliure per als xiquets, que des de fa uns anys incorpora de manera pionera un servei de menjador escolar i de desdejunis", assenyala Benlloch. La creaci dels Aplecs de Nadal i Pasqua i l'ampliaci de dates a l'estiu fins a cobrir totes les vacances escolars, des de finals de juny fins a l'inici de setembre, sn altres de les millores que s'han incorporat en els ltims anys al programa. "L'Aplec de Temps Lliure s un dels programes de Serveis Socials ms consolidats i, per descomptat, prioritaris per al departament; anem a seguir treballant per millorar encara ms el servei i garantir que tots els xiquets i xiquetes de Vila-real puguen gaudir de les seues vacances escolars amb activitats ldic-educatives i les necessitats bsiques cobertes", conclou el responsable de Serveis Socials.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43841&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software