Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real lidera els programes de contractaci de joves a l'atur amb la incorporaci a...
martes, 22 de agosto de 2017

Vila-real lidera els programes de contractaci de joves a l'atur amb la incorporaci a l'Ajuntament de 55 persones

L'Ajuntament de Vila-real ha incorporat aquest mat els 55 joves, menors de 30 anys, contractats per a un perode d'entre set mesos i un any, dins dels programes Avalem Joves+ de la Generalitat. Les contractacions han suposat una inversi d'1,2 milions d'euros, dada que situa Vila-real com el primer municipi en inversi en aquests plans de tota la Comunitat en termes relatius i el quart en xifres absolutes. Els nous empleats municipals s'incorporaran als diferents departaments per a treballar en l'estratgia de ciutat i collaborar en la preparaci de la tercera convocatria dels fons europeus Edusi.

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, acompanyat de la tinent d'alcalde Silvia Gmez i del regidor d'Economia, Xavier Ochando, ha donat la benvinguda aquest mat als participants en el programa, amb el qual s'eleven a 250 les persones que han resultat beneficiries enguany en els diferents plans d'ocupaci de la Generalitat. "En noms dos anys, i malgrat arrossegar un deute heretat de 40.000 milions d'euros, hem passat de no rebre ni un euro de la Generalitat per a contractar ning, als 2,5 milions amb els quals comptarem enguany. Aix s invertir en les persones i no en les grans obres buides de contingut a les quals ens tenia acostumats el PP, com la mateixa BUC, que rep aquests 55 joves. Un espai que ha passat en sis anys de ser una biblioteca sense llibres, un contenidor sense contingut, a un espai de talent i coneixement", argumenta l'alcalde. 

La consignaci d'1,2 milions en les contractacions del Pla de Garantia Juvenil -dels quals 991.000 euros corresponen a la Generalitat i 230.000 euros, a l'Ajuntament- situa Vila-real al capdavant en inversi de tota la Comunitat. "Mentre en municipis amb major poblaci, s'han tramitat moltes menys contractacions, a Vila-real som capdavanters en termes relatius i els quarts de la Comunitat en xifres absolutes", valora Benlloch. En aquesta lnia, l'alcalde s'ha referit a municipis com Gandia, amb 76.000 habitants i noms 10 contractes, Benidorm (69.000 habitants, 8 persones contractades) o Sagunt (65.000 habitants, 15 contractes). 

"Fins fa noms dos anys, amb el Partit Popular en la Generalitat, a Vila-real les inversions passaven de llarg. Ara, les ajudes s'atorguen per mrits propis i amb criteris objectius", valora Ochando, qui destaca tamb que el programa autonmic de contractacions en prctiques recull el testimoni de les beques Vilabeca, impulsades el 2012 de manera pionera a Vila-real. "s un orgull que el nostre programa de beques municipals haja servit d'exemple i referncia perqu la Generalitat engegue ara aquestes ajudes, que ofereixen als joves una primera experincia laboral, al mateix temps que la ciutat es beneficia tamb del seu talent i la seua capacitat", detalla el responsable d'Economia. Igual que en els programes Vilabeca, tamb s'han previst sessions de tutoritzaci, formaci i creativitat amb els joves que s'incorporen a la plantilla municipal. 

"L'any 2012, vam posar en funcionament de manera pionera un programa de beques perqu era l'nica cosa que el Govern central i la Generalitat ens permetien fer per a lluitar contra l'atur. Ara, per fi, tenim un Consell que pensa en les persones i no en les grans obres", agrega Benlloch. "Aquests 55 joves aportaran a l'Ajuntament una injecci d'aire fresc, per a treballar en l'estratgia de ciutat a partir de les nostres quatre grans marques i tamb per a preparar la tercera convocatria d'ajudes Edusi que sollicitarem per a seguir avanant cap al Vila-real del 2020", conclou.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43371&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software