Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El primer autobs gratut a l'UJI donar servei als estudiants de Vila-real des de dilluns que...
martes, 05 de septiembre de 2017

L'esperat autobs a la UJI ser una realitat dilluns que ve, 11 de setembre, quan, a partir de les 7.30 hores, comence a prestar servei als estudiants de Vila-real, que podran desplaar-se de manera gratuta fins al campus de Riu Sec castellonenc. La nova regidora de Joventut, Gemma Gil, destaca "l'agilitat, comoditat i seguretat" d'aquest nou servei, que ser d's exclusiu per als vila-realencs que estudien a l'UJI. 

"Per primera vegada, els universitaris de Vila-real no dependran nicament del transport privat o del tren i de l'autobs a Castell i el seu enlla posterior amb el campus a travs del TRAM, sin que podran connectar de manera directa amb la universitat", explica Gil, qui recorda que fins al mes de desembre el servei estar en proves per valorar els resultats i possibles millores i ser gratut. "Tot i que el transport s per a tot el curs, els primers tres mesos serviran per veure si el funcionament s l'adequat i determinar si es necessiten ms parades o ampliar l'horari", assenyala Gil, al temps que recorda que per a fer s del bus noms caldr presentar el carnet d'estudiant de l'UJI al conductor del vehicle.

L'eixida des de Vila-real ser a les 7.30 hores des de l'avinguda del Riu Ebre i parar tamb a l'avinguda de Francesc Trrega i a Cardenal Tarancn (enfront de la BUC) per dirigir-se directament cap a l'gora de l'UJI. Tamb hi haur una altra eixida a les 13.30 hores. La tornada des de l'UJI ser a partir de les 14.00 i les 21.00 hores. "Desprs del primer trimestre i de la corresponent valoraci, comunicarem si es fan ampliacions d'horari o de parades, el preu oficial per als estudiants i anunciarem si es fa algun tipus d'abonament", apunta la regidora de Joventut, qui es mostra satisfeta de l'acord aconseguit amb l'empresa de transport i la prpia universitat per a engegar un servei "per al qual hem treballat durant molt temps per complir amb el comproms amb els joves".

"Esperem que els universitaris de la ciutat es beneficien d'aquesta nova alternativa de transport que anirem adaptant a les seues necessitats per a facilitar-los una cosa tan bsica com s l'estudi i la formaci", apunta Gil. El servei, amb un cost per a l'Ajuntament d'uns 17.000 euros, naix de la collaboraci del consistori amb la seu de la Plana de l'UJI, de manera que s'enllacen els diferents centres universitaris.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43885&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software