Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real acomiada unes festes en honor a la Mare de Du de Grcia marcades per la seguretat i...
domingo, 10 de septiembre de 2017

Vila-real acomiada unes festes en honor a la Mare de Du de Grcia marcades per la seguretat i l'alta participaci

Vila-real es va acomiadar ahir de 10 intensos dies de festa en honor a la Mare de Du de Grcia, en els quals la seguretat i l'alta participaci han sigut la tnica predominant. La bona acollida de les actuacions musicals i de la resta d'esdeveniments multitudinaris s una altra de les conclusions del balan dels festejos realitzat pel regidor de Festes, Javier Serralvo, el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, i l'intendent cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto.

"De totes les festes que acabem d'acomiadar, destaca sobretot el gran treball realitzat abans, durant i desprs dels festejos per tot l'equip de la Junta de Festes, la Comissi de Penyes, els cossos i forces de seguretat, Serveis Pblics i tots els departaments de l'Ajuntament implicats perqu tot isca b, especialment la logstica i la seguretat", assenyala Serralvo, per a qui les festes han complit amb el seu principal objectiu, la participaci. Especialment, destaca l'elevada afluncia a actes com el concurs de paelles, el tombet de bou, els empedrats, el sopar de vens o el macrosopar de penyes, a ms de la xulla. "Un any ms", agrega el president de la Junta de Festes, "la festa ha estat als carrers, ens ha visitat moltssima gent i ens ha sorprs la bona acollida que han tingut alguns actes, especialment les actuacions de Loquillo, amb una plaa a vessar i un gran espectacle, el Do Dinmico o l'Orquestra Centauro". 

En l'apartat d'incidncies, Serralvo destaca la "normalitat" en el desenvolupament dels festejos. Les dades aportades per l'intendent cap de la Policia Local avalen aquesta conclusi: enguany s'han documentat 63 queixes per molsties -enfront de les 69 de fa un any- i finalment s'han interposat quatre denncies a penyes per embrutar la via pblica, sis per molestar el venat i una ms per no donar-se d'alta en el registre de penyes. Referent a a, el regidor de Festes ha demanat disculpes als vens per les molsties "habituals aquests dies, i ms tenint en compte que hi ha registrades 461 penyes, 41 ms que el 2016".

Durant les festes s'han realitzat tamb controls d'alcohol i drogues, que s'han saldat amb cinc denncies de carcter administratiu i tres ms per drogues. Quant a incidents, noms s'ha tingut constncia d'una baralla que va finalitzar amb un ferit lleu i tres ferits en els actes taurins: un jove de 19 anys de Castell amb una contusi al genoll, un vila-realenc de 20 anys amb una banyada a l'escrot i un castellonenc de 24 anys amb una puntada a la cama.

Per garantir la seguretat durant els festejos, la Policia Local ha realitzat en aquests 10 dies un total de 650 operatius, als quals se sumen els 350 de la Policia Nacional. "Enguany, tenint en compte els atemptats del mes d'agost, hem reforat les mesures de seguretat en els recintes on s'han realitzat esdeveniments multitudinaris, aix com en el futbol", detalla Nieto. 

El balan tamb s positiu quant a la difusi del programa de festes, que segueix consolidant la versi en lnia a travs del web i l'app municipal. D'aquesta forma, a les 12.000 cpies del programa en paper se sumen les 30.334 visites a la programaci en lnia (un 22% ms que l'any passat) i els 13.410 usuaris (20% ms) que han accedit al web. La majoria d'aquests accessos, un 61%, s'han produt a travs de l'app Vila-real, que dispara durant les festes la seua difusi, amb l'increment d'un 16% en el nombre d'usuaris fins a assolir els 2.500, un 5% de la poblaci local.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43921&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software