Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Benlloch mostra el desenvolupament i projectes industrials de Vila-real a una delegaci de Ford...
lunes, 11 de septiembre de 2017

Benlloch mostra el desenvolupament i projectes industrials de Vila-real a una delegaci de Ford Espaa

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha acompanyat este mat la delegaci de Ford Espaa, encapalada pel seu president, Jess Alonso, i altres directius de la planta de Valncia en la seua visita a Vila-real, en concret a Porcelanosa Grupo. Benlloch, qui tamb s president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, ha compartit amb els directius de Ford els projectes per a l'impuls de la indstria i la innovaci en els quals treballa Vila-real. L'alcalde ha mantingut un dinar de treball amb la delegaci de Ford i, posteriorment, els ha mostrat la ciutat i el desenvolupament industrial de Vila-real.  

Respecte d'a, Benlloch recorda que "una de les dificultats en aquests moments a Vila-real s el de possibilitar l'ampliaci d'indstries que s'han quedat xicotetes, degut a diferents problemtiques urbanstiques, en la major part heretades de la gesti del Partit Popular, com la necessitat de territori urbansticament compatible amb l's industrial, amb el que a suposa a l'hora de dotar la nostra indstria de les infraestructures necessries per a garantir la seua competitivitat", adverteix l'alcalde. Una de les prioritats dels prxims anys, tal com Benlloch ha traslladat a la delegaci de la multinacional, s la de donar resposta a aquesta necessitat i "afavorir el creixement de la ciutat amb criteris d'innovaci i noves tecnologies de desenvolupament industrial sostenible, en les quals Ford Espaa s un exemple a tenir en compte".

En la visita, a ms de Jess Alonso, han participat Jose Abarges, director de Recursos Humans, Dionisio Campos, director de fabricaci, i Daniel Ruiz, gerent general de fabricaci.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43931&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software