Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - La Policia Local dota la Unitat Canina d'una nova furgoneta completament condicionada per al...
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
La Policia Local dota la Unitat Canina d'una nova furgoneta completament condicionada per al...
lunes, 11 de septiembre de 2017

La Policia Local dota la Unitat Canina d'una nova furgoneta completament condicionada per al transport dels gossos policia

La Policia Local de Vila-real ha adquirit, mitjanant la modalitat de renting, una nova furgoneta preparada i destinada a la Unitat Canina (Ucan). L'objectiu s que els gossos policia puguen viatjar cmodament durant els desplaaments que realitzen juntament amb els agent en els diferents serveis que presten.

L'intendent cap de la Policia Local, Jos Ramn Nieto, i l'oficial responsable de la Ucan, Juan Snchez Mundo, juntament amb l'agent Alejandro Monferrer, han mostrat a la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, el nou vehicle que, tal com asseguren, "garanteix als cans una estada adaptada a les seues necessitats, ja que compta amb habitacles amplis i aclimatats amb humidificadors". "Cal tenir en compte que aquests animals ofereixen bastants hores de servei, tant ordinari com en controls i altres casos extraordinaris, per la qual cosa cal extremar la seua cura, especialment a l'estiu, ja que la intensa calor de la nostra zona fa que en ocasions estiguen sotmesos a temperatures molt elevades mentre treballen, d'ac el control i cura dels seus guies", expliquen des de la Unitat Canina.

La regidora de Seguretat Ciutadana assenyala que "tenim una Unitat Canina pionera a nivell de tota la Comunitat Valenciana i tamb referent en tot l'Estat i per a s la nostra obligaci proporcionar les millors eines de treball, no noms als agents i oficials que s'encarreguen de la seua cura i control, sin tamb als policies de quatre potes, que sn els qui ms noten qualsevol canvi o alteraci al seu voltant i els qui han de tenir unes condicions ptimes per a rendir al 100% en el seu dia a dia".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43925&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software