Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
El Correllengua porta la seua flama als collegis i carrers de Vila-real amb Xarxa Teatre i una...
lunes, 11 de septiembre de 2017

El Correllengua porta la seua flama als collegis i carrers de Vila-real amb Xarxa Teatre i una cercavila cvica del 27 al 29 de setembre

La flama del Correllengua torna aquest mes de setembre als collegis i carrers de Vila-real, amb la programaci preparada per la Regidoria de Normalitzaci Lingstica i Acci Cultural pel Pas Valenci, que enguany comptar amb la participaci de Xarxa Teatre. El regidor de l'rea, Santi Cortells, el representant d'ACPV Toni Royo i el director de Xarxa Teatre, Leandre Escamilla, han donat a conixer aquest mat els detalls d'una nova edici del Correllengua, que recorrer la ciutat del 27 al 29 de setembre per posar de manifest el comproms de Vila-real amb la llengua i amb la normalitzaci plena del valenci.

Per a fer-ho, l'Ajuntament de Vila-real ha volgut comptar, un any ms, amb una companyia local. En aquesta edici, ser Xarxa Teatre qui portar l'espectacle 'La dona del sac i la Bruixa Marruixa' -adaptaci de la primera obra que va representar Xarxa Teatre al 1983- a tots els collegis de la ciutat, del dimecres 27 al divendres 29 de setembre, de 9.00 a 13.00 hores. El mateix divendres per la vesprada (19.00 hores) tindr lloc el Correllengua cvic, amb una cercavila des de la plaa de Bayarri a la plaa Major en la qual est prevista la participaci del Trull, la Colla Gegantera i totes les entitats que s'hi vulguen sumar. En arribar a la plaa Major, tindr lloc la lectura del manifest per la llengua a crrec del regidor de Normalitzaci. L'espectacle de Xarxa Teatre i el concert de Mireia Vives i Borja Penalba (20.00 hores), patrocinat per la Regidoria de Joventut, completen la programaci d'aquesta jornada reivindicativa. 

"Al voltant del 9 d'octubre, celebrem el naixement simblic del poble valenci i l'Ajuntament de Vila-real ens hi volem sumar novament amb aquest Correllengua, tant des del seu vessant escolar com cvic", destaca Cortells. "Una festa de la llengua i la cultura a la qual convidem tothom a participar, perqu, igual que el que fa viva la llengua s el seu s social, tamb en aquest tipus d'actes cal que la gent participe, que collabore, que en parle. Per aix, animen tota la ciutadania a acudir a aquesta jornada", afegeix.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43927&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software