Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Fundaci Globalis dedicar el V Frum d'Innovaci a la responsabilitat social i competitivitat...
lunes, 11 de septiembre de 2017

Fundaci Globalis dedicar el V Frum d'Innovaci a la responsabilitat social i competitivitat empresarial

La Fundaci Globalis, organitza els propers 21 i 22 de setembre a la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC), el V Frum d'Innovaci: Responsabilitat Social i Competitivitat Empresarial, una trobada el principal objectiu de la qual s contribuir a augmentar la sostenibilitat i competitivitat del territori valenci i conscienciar sobre la importncia de larResponsabilitat social empresarial. L'esdeveniment est dirigit a empreses, entitats, administracions pbliques i ciutadans que estiguen interessats a descobrir com les accions de responsabilitat social corporativa poden millorar el seu entorn, incrementar l'impacte social en els negocis i crear noves i igualitries oportunitats en els diferents sectors empresarials i econmics.

L'assistncia a la jornada s gratuta, prvia inscripci a travs de www.fundacionglobalis.org. La inauguraci tindr lloc dijous 21 de setembre a les 9.15 hores a la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) de Vila-real. Aquesta acci compta amb la collaboraci de l'Ajuntament de Vila-real, la Diputaci de Castell, Generalitat Valenciana i amb la participaci de nombroses empreses i entitats referents a nivell provincial que destaquen per la seua tasca social i implantaci d'accions de responsabilitat social corporativa.

Dins de les activitats planificades per aquest frum, hi haur taules rodones d'experincies i bones prctiques i interessants tallers sobre com implantar accions d'RSC que tinguen retorn positiu en empreses. A ms, s'installar una xicoteta zona expositiva d'alguns dels projectes socials ms referents a l'mbit provincial.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43929&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software