Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Serveis Socials incorpora nou tcnics per a llanar un programa d'inserci sociolaboral de...
martes, 12 de septiembre de 2017

Serveis Socials incorpora nou tcnics per a llanar un programa d'inserci sociolaboral de persones en exclusi

Els nou professionals que implementaran a Vila-real el programa Itineraris d'inserci sociolaboral s'han incorporat aquest mateix mat al treball en el departament de Serveis Socials. El regidor de l'rea, lvaro Escorihuela, i l'edil d'Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als nous tcnics municipals, beneficiaris de l'ajuda de 150.000 euros concedida per la Generalitat Valenciana per a fer possible la iniciativa.

En concret, les rees d'Economia i Serveis Socials han rebut una subvenci de 148.828 euros de la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives per a desenvolupar el programa Itineraris integrats d'inserci sociolaboral, que permetr l'atenci, formaci i orientaci d'uns 150 usuaris dels Serveis Socials en risc d'exclusi per a facilitar la seua incorporaci al mercat laboral i la seua plena integraci en la societat. "Es tracta d'un programa molt ambicis, que ens va a permetre abordar la situaci de famlies en dificultats des de tots els mbits, a partir d'un diagnstic individualitzat i el disseny d'itineraris personalitzats, a ms del desenvolupament d'habilitats socials que faciliten la integraci dels beneficiaris a tots els nivells", valora Escorihuela. 

Per a a, el programa compta amb un equip tcnic especfic la contractaci del qual, a travs de fons europeus, ha sigut possible grcies a l'ajuda de la Generalitat. "Amb aquest programa, el Consell torna a demostrar que est al costat de les persones, multiplicant els programes d'ocupaci que, en noms un any, ja han beneficiat ms de 200 persones a travs d'iniciatives com aquests itineraris o els diferents plans Avalem", conclou el responsable d'Economia.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43939&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software