Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Oficina Municipal d'Atenci al Consumidor (OMIC) s'amplia i es trasllada a la Casa dels...
mircoles, 27 de septiembre de 2017

L'Oficina Municipal d'Atenci al Consumidor (OMIC) s'amplia i es trasllada a la Casa dels Mundina a partir de dilluns

L'Oficina Municipal d'Atenci al Consumidor (OMIC) de Vila-real prestar servei, a partir de dilluns que ve, 2 d'octubre, a la Casa dels Mundina, amb un servei ampliat que comptar amb tres advocats especialitzats per a orientar els usuaris i ajudar-los en les seues reclamacions i conflictes. El regidor de Proximitat, Diego Vila, ha explicat que l'ampliaci del servei s possible grcies a la collaboraci amb la Uni de Consumidors, que aporta els tres treballadors, que oferiran assessorament jurdic gratut des de la nova ubicaci, "ms adequada per a donar resposta a les necessitats d'una ciutat de 52.000 habitants".

El nou horari ser els dilluns i dijous de 9.30 a 13.30 hores i els dimarts hi haur servei a la vesprada, de 16.00 a 19.00 hores. "Els tres experts s'alternaran per a cobrir la demanda existent, oferint informaci als usuaris sobre qualsevol tema relacionat amb els seus drets com a consumidors, prestaran assessorament jurdic davant possibles casos de vulneraci dels mateixos i resoldran dubtes sobre qualsevol transacci comercial", indica l'edil. En aquest sentit, assegura que "fins al mes de juny, hem rebut un total de 719 consultes, en la seua majoria relacionades amb les companyies provedores de telefonia mbil i internet i amb bancs i companyies asseguradores".

"s molt important que els vens spien que disposen d'aquest servei, en el qual a ms d'assessorar i buidar qualsevol dubte sobre transaccions molt variades -com l'adquisici d'un habitatge o l'elaboraci d'un contracte de lloguer, entre d'altres-, compten amb tot el suport necessari per a formalitzar una reclamaci", apunta, "i en el 70% dels casos, els resultats sn favorables per al denunciant". Per a, anima als vens a fer s de la nova oficina, que se situar a la planta baixa de la Casa dels Mundina.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44119&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software