Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - L'Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d'obstacles per a mig...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d'obstacles per a mig...
martes, 26 de septiembre de 2017

L'Unbroken Race torna a Vila-real per a convertir el Termet en un camp d'obstacles per a mig miler de corredors

El paratge protegit del Termet de la Mare de Du de Grcia de Vila-real es converteix dissabte que ve en un autntic camp d'obstacles per a prop de 500 corredors de tot el territori nacional que posaran a prova la seua capacitat fsica, en la segona edici de l'Unbroken Race. Una carrera d'obstacles en la qual s'utilitzaran els propis recursos naturals de l'entorn per a donar ms emoci a la prova.

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat la segona edici d'aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual s "seguir impulsant i consolidar la marca de Ciutat de l'Esport i la Salut i posar de manifest el valor del Termet i del Millars i la prctica esportiva a l'entorn protegit". En aquesta segona convocatria, destaca sobretot l'augment de participants respecte, passant de 400 a prcticament 500 persones, arribades des de diferents punts de l'Estat.

La prova, que comenar a les 9.00 hores, compta amb tres modalitats: la d'elit, una altra amateur i la popular, amb diferents normatives pensades per a cada perfil de corredor. "El Termet s per a nosaltres un parads, ja que ofereix recursos com terrenys amb diferents caracterstiques, aigua, pinedes i escenaris ideals per a situar obstacles i circuits dels quals gaudiran tots els participants", explica el responsable de l'organitzaci, scar Blzquez, qui anuncia que enguany s'han situat dos nous obstacles de grans dimensions a 50 metres de la lnia de meta. "Esperem que la gent acudisca a aquesta zona a animar als esportistes, en una prova de vuit quilmetres apassionant", afegeix.

"Es tracta d'una prova d'estratgia molt espectacular que conjumina fora, coordinaci i flexibilitat i que ens ajuda a seguir potenciant el disseny de ciutat de l'esport ms enll de les installacions a cobert, promocionant l'activitat a l'aire lliure i sumant-se a altres proves com el triatl i la 5K a peu i 10K patins", detalla el cap del Servei Municipal d'Esports, Jos Ramn Cantavella. La competici puntua per a la lliga valenciana i per al rnquing nacional, a ms del campionat d'Espanya i el campionat d'Europa. "Esperem que vens i visitants s'animen a conixer millor aquesta prova i el paratge", conclou Serralvo.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44109&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software