Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El model d'Administraci electrnica de Vila-real guia la implantaci de l'expedient digital en...
mircoles, 27 de septiembre de 2017

El model d'Administraci electrnica de Vila-real guia la implantaci de l'expedient digital en municipis de la Comunitat

La implantaci de l'Administraci electrnica en l'Ajuntament de Vila-real servir de model i guia per a impulsar la digitalitzaci dels expedients i procediments administratius en altres municipis de la Comunitat. En concret, en el consistori valenci de Llria, que s'ha fixat en el treball desenvolupat pel departament municipal de Noves Tecnologies durant l'ltim any per a fer possible la tramitaci 100% electrnica de tots els expedients, de manera que es guanya en eficcia, agilitat i transparncia en la gesti.

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, i la regidora d'Innovaci i Noves Tecnologies, Mnica Maas, han rebut al tinent d'alcalde de Llria i regidor de Modernitzaci, Ferran Pina, per a traslladar-los el procs seguit per l'Ajuntament i facilitar-los els documents i protocols que han convertit Vila-real en un referent en la implantaci de l'e-Administraci. En la reuni, han participat tamb la cap del departament, Pilar Monfort, el tcnic de Vila-real Santi Manzano i el responsable d'rea en el consistori de Llria, Javier Alam. 

"En l'Ajuntament de Vila-real, hem fet un esfor molt important en els ltims mesos per a digitalitzar tot el procs de tramitaci d'expedients i resolucions municipals; un treball llarg i costs que suposa un canvi organitzatiu molt important, per a convertir-nos en una Administraci 100% electrnica, adaptada als nous temps, ms gil, transparent i accessible en tots els procediments per a la ciutadania. Queda molt per fer, per servir de referncia a altres municipis que comencen ara aquest procs ens indica que anem pel bon cam", assenyala Maas. De fet, a ms de Llria, altres consistoris de la provncia s'han mostrat tamb interessats pel treball desenvolupat per Vila-real en aquest mbit.

El departament municipal ha posat a la disposici de l'rea de Modernitzaci de Llria la documentaci i procediments generats durant el procs d'implantaci de l'expedient electrnic. "Un treball ingent i detallat que estem orgullosos de compartir amb municipis del nostre entorn. Com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci que som, no solament s important oferir noves respostes als nous reptes, sin tamb poder compartir el coneixement generat. Per a, poder ajudar i marcar el cam a altres poblacions en un mbit tan rellevant com s posar la tecnologia al servei de les persones, facilitar l'accs dels ciutadans al seu ajuntament, reduint els temps de resposta i la burocrcia i aprofundint en la transparncia en la gesti dels expedients ens anima a seguir treballant en aquesta lnia", assenyala Benlloch, president tamb de la recentment creada Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci. 

L'alcalde ha felicitat la Regidoria d'Innovaci i Noves Tecnologies pel treball realitzat que, assenyala, "colloca Vila-real, una vegada ms, com a referent en l'aplicaci de solucions innovadores amb la fi ltima de millorar la vida dels ciutadans".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44123&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software