Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch llana en Focus Pime la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci com a model d'xit...
mircoles, 27 de septiembre de 2017

Benlloch llana en Focus Pime la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci com a model d'xit per a promoure la innovaci en els municipis de tota la Comunitat

L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci, Jos Benlloch, ha participat aquest mat en la jornada Focus Pime, per a presentar l'experincia de Vila-real com a Ciutat de la Cincia i la Innovaci i donar a coneixer als assistents la nova xarxa valenciana, la presidncia de la qual ostenta el propi Benlloch. El primer edil ha pres part en la I Trobada d'agents de l'ecosistema emprenedor valenci, juntament amb David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econmic de l'Ajuntament de Petrer i la tcnic en creaci d'empreses dels centres CEDES de la Diputaci Provincial, Elena Esteve. A ms, la xarxa valenciana ha estat present en Focus Pime amb un estand propi. 

Benlloch ha defensat davant els assistents la importncia d'implicar a les administracions en l'impuls d'un esperit emprenedor i innovador que abaste tots els mbits, ms enll del purament econmic. Amb aquest objectiu, la ciutat de Vila-real va aconseguir en 2011 el ttol de Ciutat de la Cincia i la Innovaci -revalidat en 2015- i va entrar a formar part de la xarxa Innpulso de ciutats innovadores de tot l'Estat, integrada en l'actualitat per 68 municipis. Amb l'experincia de la participaci en aquesta xarxa estatal, i al costat de la resta de ciutats valencianes en Innpulso, el passat mes de maig es va constituir la primera xarxa valenciana de municipis innovadors, que naix sota la presidncia de Vila-real per a promoure la collaboraci i la implantaci de mesures que afavorisquen la innovaci a la Comunitat Valenciana. Al costat de Vila-real, formen part de la xarxa valenciana Alcoi, Alfs del Pi, Almussafes, Alzira, Gandia, Gata de Gorgos, Ontinyent, Salines, Torrent, Valncia i Villena.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=44125&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software